Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Tarifa havn

 • Med bil

  Tarifa havn ligger på sørsiden av byen og er godt skiltet.

 • Med tog

  Tarifa er en liten by og det er ingen tog tjeneste i nærheten av havnen. Nærmeste togstasjon er ca. 20 km vekk i Algeciras.

 • Adresse

  Av de las Fuerzas Armadas 13, 11380

 • Tarifa Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Tarifa før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Tarifa Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Tarifa Ferge servicer

Tarifa Guide

Tarifa Guide

Tarifa er en liten by som ligger i den sørligste delen av Spania og det europeiske kontinentet. Byen er en del av Cadiz, som er en del av regionen Andalusia. Tarifa forvandlet seg fra å være en strategisk militant festning til å være en fiskerlandsby og i dag har byen mye turisme. Generasjoner av mennesker som enten slo seg ned her eller passasjerer som krysser gjennom byen, har alle sat sitt sport. Dette kan tydeligt ses i sporene av det gamle Roma til den moderne vindsurfing kultur. Byen er dominert av dens gamle bydel. Denne moderne transformasjon som unngik feilene lavet av Spanias turisme i 60ene, har gjenskapt seg selv ved å plassere hoteller og andre overnattingssteder langs kysten og innenfor de gamle bymurene.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.