Durres til Bari Ferge

Durres Bari fergeruten knytter Albania med Italia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 12 ganger Uke, Adria Ferries 12 ganger Uke & Ventouris Ferries servicen er tilgjengelig opp til 12 ganger Uke.

Det er 36 Uke overfarter på Durres Bari overfarten mellom Albania og Italia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Durres - Bari Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 12 Ukentlige Avganger 8 t 45 min
  • Få pris
 • Adria Ferries
  • 12 Ukentlige Avganger 8 t
  • Få pris
 • Ventouris Ferries
  • 12 Ukentlige Avganger 9 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Durres Bari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Durres Bari ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Durres Guide

Durres er en by beliggende på den albanske kysten, omkring 33 km vest av hovedstaden, Tirana. Det er Albanias nest største by, landets hovedhavn og en av de eldste byene. Durres ligger på kysten av et av de smaleste punktene i Adriaterhavet, omkring 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi.

Populære attraksjoner i byen inkluderer hovedbiblioteket dens, dens kulturelle senter med Aleksander Moisiu Teater, Estrada Teater og Philharmonikerne. For besøkende som nyter en smule historie, er det en rekke museer i byen, inkludert Durres Archaeological Museum, Royal Villa of Durres og Museum of History.

Byen er også hjemsted for Durres Ancient City Wall, Durres Katedral og det største amfiteatret på Balkan, som ligger tett på havnen.

Det er fergeforbindelser fra Durres til blant annet Bari, Ancona, Trieste og Brindisi.

Bari Guide

Den italienske byen og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske regionen Puglia. Byen er ikke et særlig kjent turistmål, selv om det er et par severdigheter og den er bekvemt plassert for besøkender, som ønsker en base for å utforske det omkringliggende området. Byens historiske sentrum er plasser på et nes som raker inn i Adriaterhavet. Det meste arkeologi i byen ligger i de smale gatene i Vecchia Bari, som er berømt for å være forvirrende for besøkender som ofte farer vilt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundret, ligger mellom havet og den gamle bydelen. Kirken er dedikert til St. Nicholas og ble bygget for å huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er det fergeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.