Vlora til Brindisi Ferge

Vlora Brindisi fergeruten knytter Albania med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. European Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 1 minutt mens A-Ships Management S.A servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 30 min.

Det er 14 Uke overfarter på Vlora Brindisi ruten mellom Albania og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Vlora - Brindisi Fergeselskaper

  • European Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 1 minutt
    • Få pris
  • A-Ships Management S.A
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vlora Brindisi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Vlora Brindisi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Vlora Guide

Vlora er en by og den nest største havnen i Albania, og ligger på Vlore bukten. Byens havn er bare 130 km fra Salernos kyst i Italia, og er den nærmeste havnen på Bari. Byen er omgitt av vakre små hager og olivenlunder. Byen kan føre tilbake historien sin til det 6. århundret f.kr., da den ble grunnlagt som en gammel gresk koloni, og har vært bebodd like siden. På grunn av utviklingen av turisme i de siste årene, er puber, nattklubber, restauranter og bar dukket opp.

Det er 3 ukentlige avganger fra Vlore til Brindisi i Italia, og seiltiden er ca. 5 timer.

Brindisi Guide

Den italienske havnen og by Brindisi ligger i Puglia regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, likesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie som har sterke forbindelser til de landene, det ligger på tvers av Adriaterhavet mot øst. Byens store naturlige havn er en av Italias viktigste havner og er i dag avgangshavnen for fergeoverfarter til Balkan og Hellas, men i romerske og greske tider og i Middelalderen, hadde havnen mange andre formål.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Castello Svevo, som ble bygget av keiser Frederik II og har et trapaz plan med store firkantede tårn. I byen ligger også det aragonesiske slott, som ble bygget av kong Ferdinand I av Napoli, og ligger på S. Andrea øy, som vender ut mod byens havn.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.