Durres til Ancona Ferge

Durres Ancona fergeruten knytter Albania med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Adria Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 16 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Durres Ancona fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Durres - Ancona Fergeselskaper

  • Adria Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 16 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Durres Ancona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Durres Ancona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Durres Guide

Durres er en by beliggende på den albanske kysten, omkring 33 km vest av hovedstaden, Tirana. Det er Albanias nest største by, landets hovedhavn og en av de eldste byene. Durres ligger på kysten av et av de smaleste punktene i Adriaterhavet, omkring 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi.

Populære attraksjoner i byen inkluderer hovedbiblioteket dens, dens kulturelle senter med Aleksander Moisiu Teater, Estrada Teater og Philharmonikerne. For besøkende som nyter en smule historie, er det en rekke museer i byen, inkludert Durres Archaeological Museum, Royal Villa of Durres og Museum of History.

Byen er også hjemsted for Durres Ancient City Wall, Durres Katedral og det største amfiteatret på Balkan, som ligger tett på havnen.

Det er fergeforbindelser fra Durres til blant annet Bari, Ancona, Trieste og Brindisi.

Ancona Guide

Den italienske havnebyen Ancona ligger i Le Marche region i sentral Italia og er blitt et populært reisemål i de siste årene. Byen er populær på grunn av sin naturlige skjønnhet og deilige gastronomi, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Roma, den italienske hovedstaden. Byens naturlige forsvar, som ligger mellom skråningene av Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god plassering for de opprinnelige bosettere fra Syracuse å forsvare. Greske kjøpmenn etablerte et Purpur fabrikk i byen og innflytelsen deres på området er utbredt. Under romertiden hadde byen sin egen mynt, og gresk ble talt i hele området.

Ancona er en viktig havn og er godt forbundet til andre steder. Den beste og letteste måten å nå Ancona på, er med ferge. Det er fergeforbindelser til destinasjoner, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.