Durres
Ancona
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Durres til Ancona Ferge

Durres Ancona fergeruten knytter Albania med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Adria Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 16 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Durres Ancona fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Durres til Ancona Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Albania til Italia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Durres til Ancona?

Fergetiden fra Durres til Ancona er omtrent 16h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Durres og Ancona?

Det er 1 fergeoperatører for Durres til Ancona, og dette er
  • Adria Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Durres til Ancona?

Bestill ferger fra Durres til Ancona gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Durres til Ancona?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Durres til Ancona med
  • Adria Ferries

Kan du ta med bilen din på fergen fra Durres til Ancona?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Durres til Ancona med
  • Adria Ferries

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Durres til Ancona?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Adria Ferries

Hva er avstanden fra Durres til Ancona?

Avstanden mellom Durres til Ancona er omtrent 381 nautiske mil.

Durres Guide

Durres er en by beliggende på den albanske kysten, omkring 33 km vest av hovedstaden, Tirana. Det er Albanias nest største by, landets hovedhavn og en av de eldste byene. Durres ligger på kysten av et av de smaleste punktene i Adriaterhavet, omkring 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi.

Populære attraksjoner i byen inkluderer hovedbiblioteket dens, dens kulturelle senter med Aleksander Moisiu Teater, Estrada Teater og Philharmonikerne. For besøkende som nyter en smule historie, er det en rekke museer i byen, inkludert Durres Archaeological Museum, Royal Villa of Durres og Museum of History.

Byen er også hjemsted for Durres Ancient City Wall, Durres Katedral og det største amfiteatret på Balkan, som ligger tett på havnen.

Det er fergeforbindelser fra Durres til blant annet Bari, Ancona, Trieste og Brindisi.


Ancona Guide

Den italienske havnebyen Ancona ligger i Le Marche region i sentral Italia og er blitt et populært reisemål i de siste årene. Byen er populær på grunn av sin naturlige skjønnhet og deilige gastronomi, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Roma, den italienske hovedstaden. Byens naturlige forsvar, som ligger mellom skråningene av Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god plassering for de opprinnelige bosettere fra Syracuse å forsvare. Greske kjøpmenn etablerte et Purpur fabrikk i byen og innflytelsen deres på området er utbredt. Under romertiden hadde byen sin egen mynt, og gresk ble talt i hele området.

Ancona er en viktig havn og er godt forbundet til andre steder. Den beste og letteste måten å nå Ancona på, er med ferge. Det er fergeforbindelser til destinasjoner, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.