Napoli til Amalfi Ferge

Napoli Amalfi fergeruten knytter Italia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. NLG seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 45 minutter mens Alilauro servicen seiler pop til 12 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 40 Uke overfarter på Napoli Amalfi ruten mellom Italia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Napoli - Amalfi Fergeselskaper

  • NLG
    • 4 Daglige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris
  • Alilauro
    • 12 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Napoli Amalfi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Amalfi Guide

Den italienske byen Amalfi er den største beliggende langs Amalfikysten, i provinsen Solerno. Byen ligger ved bredden av Solerno bukten og ved foten av Monte Cerreto. Sammen med mange andre byer langs Amalfikysten, som Ravello go Positano, er Amalfi blitt erklert et Unesco verdensarv område. Byens skriftlige historie går tilbake til det 6. århundret e.kr., og kort etter ble den en viktig maritime makt for handel av korn fra sine naboer, slaver fra det indre, salt fra Sardinia og tre, fra Egypt og Syria. Denne handelen ble gjennemført for å kjøpe bysantinks silke, som ble solgt videre til vesten.

Byen tar seg godt av besøkender med flere tidligere klostre, som nå er blitt laget om til hotell. Luna Convento ble omdannet i begynnelsen av det 19. århundret og Cappuccini Convento i 1880ene. Amalfis berømte gjester inkluderer komponisten Richard Wagner og dramatikeren Henrik Ibsen, som begge avsluttet verker, mens de oppholdte seg i Amalfi.

Det er fergeforbindelser fra Amalfi til Sorrento og Amalfi kyster, samt Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (for Pompeji), Ercolano (for Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (for Paestum) og Palinuro.