Castellammare di Stabia til Sorrento Ferge

Castellammare di Stabia Sorrento fergeruten knytter Italia med Italia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. NLG seiler opp til 7 ganger Uke, Alilauro 14 ganger Uke & Seremar servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 28 Uke overfarter på Castellammare di Stabia Sorrento overfarten mellom Italia og Italia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Castellammare di Stabia - Sorrento Fergeselskaper

 • NLG
  • 7 Ukentlige Avganger 20 min
  • Få pris
 • Alilauro
  • 14 Ukentlige Avganger 20 min
  • Få pris
 • Seremar
  • 7 Ukentlige Avganger 50 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Castellammare di Stabia Sorrento priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Castellammare di Stabia Guide

Stabia ligger i Napolibukten i provinsen Napoli i Campania region i det sørlige Italia. Byen ligger omkring 30 km mot sørøst for Napoli ved siden av den antikke romerske byen Stabiae, ødelagt av Vesuvio vulkanutbrudd i år 79. En arkeologisk utgraving av de romerske villaene, som ble bevart av vulkanutbrudd, finner for øyeblikket sted. Det er mange ting å se og lage i regionen, inkludert å se den vidunderlige arkitekturen, de mange kirkene og de vidunderlige kunstverkene av det gamle bysenteret. Alt dette, og de gamle arkeologiske funnene av Stabia, gjør dette til det perfekte sted for en avslappende ferie, særlig for reisende som ønsker en behagelig blanding av kultur og fantastiske strender.

Havnen brukes til handel, turisme og fiskerskip. Det er også skipsverft, og det er den tredje største havnen i Campania etter Napoli og Salerno. Herfra er det fergeforbindelser til Capri og Sorrento.

Sorrento Guide

Den italienske byen Sorrento er en svært populær ferieby og har en perfekt kystnær beliggenhet. Det er en sofistikert by, noe som er avspeilt i det mest av, hva byen har å tilby. En populær attraksjon i byen er katedralen, som har en fremtredende posisjon i byens skyline og ligger langs Corsa Italia. Andre populære attraksjoner inkluderer Sedil Dominova fra det 15. århundret, Villa Comunale's Chiesa de San Francesco, med flott søyleganger fra det 14. århundret, og Basilica de San Antonino, som ligger på Piazza San Antonio.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.