Sorrento til Castellammare di Stabia Ferge

Sorrento Castellammare di Stabia fergeruten knytter Italia med Italia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. NLG seiler opp til 7 ganger Uke, Seremar 7 ganger Uke & Alilauro Gruson servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 21 Uke overfarter på Sorrento Castellammare di Stabia overfarten mellom Italia og Italia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Sorrento - Castellammare di Stabia Fergeselskaper

 • NLG
  • 7 Ukentlige Avganger 40 min
  • Få pris
 • Seremar
  • 7 Ukentlige Avganger 50 min
  • Få pris
 • Alilauro Gruson
  • 7 Ukentlige Avganger 20 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Sorrento Castellammare di Stabia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Sorrento Guide

Den italienske byen Sorrento ligger i Camania I Sør-Italia og har utsikt over Napolibukten. Det er mange fantastiske utsikter fra byen mot Napoli, Vesuv og øya Capri. Siden byen er tett på Napoli og Pompeji, er den et populært turistmål. Byen er også på Amalfi Drive, som er en 80 km lang smal vei som følger kystens høye klipper over Tyrrenhavet mellom Sorrento og Amalfi. Bortsett fra de vakre byer og landsbyer langs veien, er selve veien en populær turistattraksjon på grunn av den spektakulære utsikten.

Selve byen har ikke mange attraksjoner å by på og brukes derfor hovedsakelig av turister som utgangspunkt for å utforske de omkringliggende områdene. Men klosteret Chiesa di San Francesco fra det 14. århundret, er verdt å besøke. Det er også en lille hage ved siden av, som har en fantastisk utsikt over Napolibukten. Sør for Corso Italia er en middelaldersk katedral, og mer av byens historie kan ses på Museo Correale, nær stasjonen.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.

Castellammare di Stabia Guide

Castellammare de Stabia, normalt bare omtalt som Stabia, ligger i provinsen Napoli i Campania regionen i det sørlige Italia. Byen er omkring 30 km sør av byen Napoli og ligger ved bredden av Napolibukten. Den nærliggende antikke romerske byen Stabiae, som ble ødelagt i 79 e.kr. av Vesuvio vulkanutbrudd, er et populært sted å besøke. Her kan man se deilig arkitektur og markante kunstverker i den gamle bymidten.

Fra byens havn er det ferger til Capri og Sorrento. Havnen er den tredje største i Campania etter havnene i Napoli og Salerno.