Sorrento til Napoli Ferge

Sorrento Napoli fergeruten knytter Italia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. NLG seiler opp til 6 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 35 Minutter mens Alilauro servicen seiler pop til 5 ganger daglig med en seiltid fra 45 min.

Det er 41 Uke overfarter på Sorrento Napoli ruten mellom Italia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sorrento - Napoli Fergeselskaper

  • NLG
    • 6 Ukentlige Avganger 35 min
    • Få pris
  • Alilauro
    • 5 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sorrento Napoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Sorrento Guide

Den italienske byen Sorrento ligger i Camania I Sør-Italia og har utsikt over Napolibukten. Det er mange fantastiske utsikter fra byen mot Napoli, Vesuv og øya Capri. Siden byen er tett på Napoli og Pompeji, er den et populært turistmål. Byen er også på Amalfi Drive, som er en 80 km lang smal vei som følger kystens høye klipper over Tyrrenhavet mellom Sorrento og Amalfi. Bortsett fra de vakre byer og landsbyer langs veien, er selve veien en populær turistattraksjon på grunn av den spektakulære utsikten.

Selve byen har ikke mange attraksjoner å by på og brukes derfor hovedsakelig av turister som utgangspunkt for å utforske de omkringliggende områdene. Men klosteret Chiesa di San Francesco fra det 14. århundret, er verdt å besøke. Det er også en lille hage ved siden av, som har en fantastisk utsikt over Napolibukten. Sør for Corso Italia er en middelaldersk katedral, og mer av byens historie kan ses på Museo Correale, nær stasjonen.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.