Alilauro

Alilauro er et italiensk fergeselskap basert i Napoli, som tilbyr ruter mellom Napoli, Sorrentohalvøya, den eoliske øygruppen og de vakre øyene Capri og Ischia i Tyrrhenhavet.

I 1944 seilte Agostino Lauro fra Ischia til Capri i fartøyet sitt ’Freccia del Golfo’, og etablerte deretter en turistrute mellom de to vakre øyene. 22 år senere utvidet han sin egen flåte ved å kjøpe tre små hydrofoiler, og i dag, kan Alilauro skryte på seg at de har over 30 ferger.

Alilauro drives nå av Agostinos sønn, Salvatore, og har blitt et holdingselskap med over 500 ansatte og medarbeidere. Årlig transporterer selskapet over tre millioner passasjerer.

Flåten deres består av store katamaraner, monohull-båter og moderne hydrofoiler, som kun tar passasjerer og ikke kjøretøy.

Alle fergene har store sitteområder, slik at du kan sitte komfortabelt på hele turen, mens du nyter omgivelsene gjennom et av Italias mest pittoreske områder. Er du så heldig og er ombord på ’Celestina Lauro’, får du også gratis wi-fi på hele turen.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Alilauro sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign Alilauro sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre

Alle Alilauro ruter