Alilauro
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Alilauro

Alilauro er et ledende maritimt selskap innen raske forbindelser. Selskapets lange maritime historie begynte i 1944 med intuisjonen til grunnleggeren Agostino Lauro, som skapte den første ideelle broen mellom Nàpols-bukten og kontinentet.

Hovedkvarteret ligger i Nàpols, i det ultramoderne sentrum av Volaviamare, og med hundrevis av ansatte finnes det et bredt spekter av destinasjoner over hele Italia: fra øyene i Nàpols-bukten til Sorrento-halvøya, fra Amalfikysten til Sorrento-halvøya. Arxipèlag Eòlic - med en flåte på 46 fartøyer, nylig modernisert og med redusert miljøpåvirkning, er selskapet på vei mot en stadig mer bærekraftig fremtid.

Alilauro-universet er også preget av reelle fremskritt innen skipsbygging som kan garantere effektivitet og effektivitet i ordinært og ekstraordinært vedlikehold av enheter. Alilauro ser med stolthet tilbake på de syv årene med familiebedrift, født ut av grunnleggerens verdier, videreført til tredje generasjon av Lauro-familien, men det har vært i stand til å forutse fremtiden for maritime forbindelser.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Alilauro sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Alilauro sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.