Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Pozzuoli havn

  • Pozzuoli Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Pozzuoli før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Pozzuoli Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Pozzuoli Ferge servicer

Pozzuoli Guide

Pozzuoli Guide

Pozzuoli er en by i provinsen Napoli, Italia. Byen ble grunnlagt i år 530 f.kr. og var engang en viktig handels- og militærhavn, og i dag er det fortsatt en travl liten havn. Dette området var en vakker del av Sør-Italia og har et vell av historie og arkeologi. Pozzuoli havn var ikke bare den første havn i romerriket, men byen kan også kryte av sin utrolige natur, sandstrender, vakre sjøer og flotte vandresteder. Byen ligger i den Campi Flegrei vulkanske område og har lenge lidd av vulkan og jordskjelv aktivitet, som toppet den 4. oktober 1983, da den krevde 8000 bygninger i sentrum og tvang 36,000 mennesker på flukt, mange permanent. Begivenheten reiste havets overflate 1,8 meter og avgav bukten, som var for svak mot den store kraft.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.