Ischia til Capri Ferge

Ischia Capri fergeruten knytter Napolibukten med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Alilauro seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 42 Minutter mens Alicost servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 50 min.

Det er 21 Uke overfarter på Ischia Capri ruten mellom Napolibukten og Napolibukten. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ischia - Capri Fergeselskaper

  • Alilauro
    • 7 Ukentlige Avganger 42 min
    • Få pris
  • Alicost
    • 14 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ischia Capri priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Ischia Guide

Den italienske øya Ischia ligger i Tyrrenhavet i den nordlige enden av Napolibukten, omkring 30 km vekk. Ischia er den største av Phlegrean øyer, og terrenget dens er preget av fjell, som nesten dekker hele øya, med det høyeste punktet 788 m.

Øyas termiske kurbad er en stor attraksjon, og tiltrekker mange besøkende fra både Europa og Asia. De varme kildene og det vulkanske mudderet skyldes vulkansk aktivitet på øya. Men det er mer til Ischia enn de termiske kurbadene. Castello Aragonese er nok en av de mest populære attraksjonene på øya,

Det er fergeforbindelser mellom Ischia og Napoli, Pozzuoli og Procida.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i Napolibukten, sør for byen Napoli og tett på spissen av Amalfi halvøy, i Campania region i det sørlige Italia. Øya er et populært reisemål i sin egen rett, men er også populær for korte opphold for dem som besøker Napoli eller Amalfikysten. Øya, som er dannet av kalkstein, er malerisk og har lenge vært en favoritt med romerske keisere, kunstnere, forfattere og de rike og berømte. I dag er Capri et av de mest populære reisemålene i Middelhavet. Populære attraksjoner på øya inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalkstein klippene kalt hav stabler, byen Anacapri i den blå grotten og ruinene av keiserlige romerske villaer.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra øya til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Det er også mindre regelmessige fergeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øya Ischia.