Capri til Ischia Ferge

Capri Ischia fergeruten knytter Napolibukten med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Alilauro seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Alicost servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 50 min.

Det er 21 Uke overfarter på Capri Ischia ruten mellom Napolibukten og Napolibukten. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Capri - Ischia Fergeselskaper

  • Alilauro
    • 7 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Alicost
    • 14 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Capri Ischia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i det Tyrrhenske Hav ut for Sorrento halvøy og er svært populær blant turister. Man kan besøke Villa San Michelle, som ligger på toppen av Phoenician Steps, 327 meter over havet. Når man er det, kan man nyte en spektakulær utsikt over byen Capri og havnen, Sorrento halvøy og Vesuv.

Marina Piccola og Marina Grande er øyas to havner som er tilgjengelig med båt fra Napoli, Sorrento, Positano og Amalfi. Det er fergeforbindelser fra Capraia til Livorno.

Ischia Guide

Ischia er en øy av vulkansk opprinnelse, beliggende i Tyrrenhavet, ca. 35 km vest for Napoli og 30 km nordvest for Capri. Den lille øya har en 40 km kystlinje, så her er det masse av muligheter for å slappe av på en solrik strand. Saint Angelo har et trafikk fritt bymiljø, og besøkender vil finne en elegant by fylt med butikker som selger lokal keramikk og andre lokale produkter.

Det er fergeforbindelser fra Ischia til Napoil, Pozzuoli og Procida.