Capri til Ischia Ferge

Capri Ischia fergeruten knytter Napolibukten med Napolibukten. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Alilauro. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Capri Ischia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Capri - Ischia Fergeselskaper

  • Alilauro
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Capri Ischia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i det Tyrrhenske Hav ut for Sorrento halvøy og er svært populær blant turister. Man kan besøke Villa San Michelle, som ligger på toppen av Phoenician Steps, 327 meter over havet. Når man er det, kan man nyte en spektakulær utsikt over byen Capri og havnen, Sorrento halvøy og Vesuv.

Marina Piccola og Marina Grande er øyas to havner som er tilgjengelig med båt fra Napoli, Sorrento, Positano og Amalfi. Det er fergeforbindelser fra Capraia til Livorno.

Ischia Guide

Ischia er en øy av vulkansk opprinnelse, beliggende i Tyrrenhavet, ca. 35 km vest for Napoli og 30 km nordvest for Capri. Den lille øya har en 40 km kystlinje, så her er det masse av muligheter for å slappe av på en solrik strand. Saint Angelo har et trafikk fritt bymiljø, og besøkender vil finne en elegant by fylt med butikker som selger lokal keramikk og andre lokale produkter.

Det er fergeforbindelser fra Ischia til Napoil, Pozzuoli og Procida.