Ischia til Pozzuoli Ferge

Ischia Pozzuoli fergeruten knytter Napolibukten med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Medmar seiler opp til 24 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time mens Caremar servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time.

Det er 38 Uke overfarter på Ischia Pozzuoli ruten mellom Napolibukten og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ischia - Pozzuoli Fergeselskaper

  • Medmar
    • 24 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Caremar
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ischia Pozzuoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ischia Pozzuoli ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ischia Guide

Den italienske øya Ischia ligger i Tyrrenhavet i den nordlige enden av Napolibukten, omkring 30 km vekk. Ischia er den største av Phlegrean øyer, og terrenget dens er preget av fjell, som nesten dekker hele øya, med det høyeste punktet 788 m.

Øyas termiske kurbad er en stor attraksjon, og tiltrekker mange besøkende fra både Europa og Asia. De varme kildene og det vulkanske mudderet skyldes vulkansk aktivitet på øya. Men det er mer til Ischia enn de termiske kurbadene. Castello Aragonese er nok en av de mest populære attraksjonene på øya,

Det er fergeforbindelser mellom Ischia og Napoli, Pozzuoli og Procida.

Pozzuoli Guide

Den italienske byen Pozzuoli ligger omkring 10 km øst for Napoli og ble grunnlagt av en gruppe landflyktige fra den greske øya Samos og var opprinnelige navngitt Dicearchia. Byen ligger mellom Posilipo og Misenum og er i dag et viktig senter for ”Campi Flegrei”. Byens geografiske posisjon, dens historiske tradisjon som en kurby og nærværet av antikke romerske monumenter, gjør Pozzuoli til et viktig og populær turist- og kommersielt sentrum. En av de mest populære attraksjonene i byen er Macellum of Pozzuoli, som var et markedet bygning av romersk koloni av Pozzuoli.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.