Castellammare di Stabia til Napoli Ferge

Castellammare di Stabia Napoli fergeruten knytter Italia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Alilauro. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Castellammare di Stabia Napoli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Castellammare di Stabia - Napoli Fergeselskaper

  • Alilauro
    • 8 Ukentlige Avganger 45 min
    • Få pris

Castellammare di Stabia Guide

Stabia ligger i Napolibukten i provinsen Napoli i Campania region i det sørlige Italia. Byen ligger omkring 30 km mot sørøst for Napoli ved siden av den antikke romerske byen Stabiae, ødelagt av Vesuvio vulkanutbrudd i år 79. En arkeologisk utgraving av de romerske villaene, som ble bevart av vulkanutbrudd, finner for øyeblikket sted. Det er mange ting å se og lage i regionen, inkludert å se den vidunderlige arkitekturen, de mange kirkene og de vidunderlige kunstverkene av det gamle bysenteret. Alt dette, og de gamle arkeologiske funnene av Stabia, gjør dette til det perfekte sted for en avslappende ferie, særlig for reisende som ønsker en behagelig blanding av kultur og fantastiske strender.

Havnen brukes til handel, turisme og fiskerskip. Det er også skipsverft, og det er den tredje største havnen i Campania etter Napoli og Salerno. Herfra er det fergeforbindelser til Capri og Sorrento.