Capri til Amalfi Ferge

Capri Amalfi fergeruten knytter Napolibukten med Italia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. NLG seiler opp til 3 ganger dag, Positano Jet 3 ganger dag & Alicost servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger dag.

Det er 63 Uke overfarter på Capri Amalfi overfarten mellom Napolibukten og Italia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Capri - Amalfi Fergeselskaper

 • NLG
  • 3 Daglige Avganger 55 min
  • Få pris
 • Positano Jet
  • 3 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris
 • Alicost
  • 3 Daglige Avganger 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Capri Amalfi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i det Tyrrhenske Hav ut for Sorrento halvøy og er svært populær blant turister. Man kan besøke Villa San Michelle, som ligger på toppen av Phoenician Steps, 327 meter over havet. Når man er det, kan man nyte en spektakulær utsikt over byen Capri og havnen, Sorrento halvøy og Vesuv.

Marina Piccola og Marina Grande er øyas to havner som er tilgjengelig med båt fra Napoli, Sorrento, Positano og Amalfi. Det er fergeforbindelser fra Capraia til Livorno.

Amalfi Guide

Den italienske byen Amalfi er den største beliggende langs Amalfikysten, i provinsen Solerno. Byen ligger ved bredden av Solerno bukten og ved foten av Monte Cerreto. Sammen med mange andre byer langs Amalfikysten, som Ravello go Positano, er Amalfi blitt erklert et Unesco verdensarv område. Byens skriftlige historie går tilbake til det 6. århundret e.kr., og kort etter ble den en viktig maritime makt for handel av korn fra sine naboer, slaver fra det indre, salt fra Sardinia og tre, fra Egypt og Syria. Denne handelen ble gjennemført for å kjøpe bysantinks silke, som ble solgt videre til vesten.

Byen tar seg godt av besøkender med flere tidligere klostre, som nå er blitt laget om til hotell. Luna Convento ble omdannet i begynnelsen av det 19. århundret og Cappuccini Convento i 1880ene. Amalfis berømte gjester inkluderer komponisten Richard Wagner og dramatikeren Henrik Ibsen, som begge avsluttet verker, mens de oppholdte seg i Amalfi.

Det er fergeforbindelser fra Amalfi til Sorrento og Amalfi kyster, samt Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (for Pompeji), Ercolano (for Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (for Paestum) og Palinuro.