Capri
Amalfi
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Capri til Amalfi Ferge

Capri Amalfi fergeruten knytter Napolibukten med Italia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. NLG seiler opp til 3 ganger dag, Positano Jet 3 ganger dag & Alicost servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger dag.

Det er 63 Uke overfarter på Capri Amalfi overfarten mellom Napolibukten og Italia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Napolibukten til Italia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Capri til Amalfi?

  Fergetiden fra Capri til Amalfi er omtrent 1h 02m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvor mye koster fergen fra Capri til Amalfi?

  Fergeprisen fra Capri til Amalfi kan variere avhengig av sesong. Gjennomsnittsprisen for en ferge fra Capri til Amalfi er 66 €.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Capri og Amalfi?

  Det er 3 populære fergeoperatører for Capri til Amalfi. Disse er
  • NLG
  • Positano Jet
  • Alicost
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Capri til Amalfi?

  Bestill ferger fra Capri til Amalfi gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Capri til Amalfi?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Capri til Amalfi med
  • NLG
  • Positano Jet
  • Alicost
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Capri til Amalfi?

  Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Capri til Amalfi?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • NLG
  • Positano Jet
 • Hva er avstanden fra Capri til Amalfi?

  Avstanden mellom Capri til Amalfi er omtrent 22 nautiske mil.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i det Tyrrhenske Hav ut for Sorrento halvøy og er svært populær blant turister. Man kan besøke Villa San Michelle, som ligger på toppen av Phoenician Steps, 327 meter over havet. Når man er det, kan man nyte en spektakulær utsikt over byen Capri og havnen, Sorrento halvøy og Vesuv.

Marina Piccola og Marina Grande er øyas to havner som er tilgjengelig med båt fra Napoli, Sorrento, Positano og Amalfi. Det er fergeforbindelser fra Capraia til Livorno.


Amalfi Guide

Den italienske byen Amalfi er den største beliggende langs Amalfikysten, i provinsen Solerno. Byen ligger ved bredden av Solerno bukten og ved foten av Monte Cerreto. Sammen med mange andre byer langs Amalfikysten, som Ravello go Positano, er Amalfi blitt erklert et Unesco verdensarv område. Byens skriftlige historie går tilbake til det 6. århundret e.kr., og kort etter ble den en viktig maritime makt for handel av korn fra sine naboer, slaver fra det indre, salt fra Sardinia og tre, fra Egypt og Syria. Denne handelen ble gjennemført for å kjøpe bysantinks silke, som ble solgt videre til vesten.

Byen tar seg godt av besøkender med flere tidligere klostre, som nå er blitt laget om til hotell. Luna Convento ble omdannet i begynnelsen av det 19. århundret og Cappuccini Convento i 1880ene. Amalfis berømte gjester inkluderer komponisten Richard Wagner og dramatikeren Henrik Ibsen, som begge avsluttet verker, mens de oppholdte seg i Amalfi.

Det er fergeforbindelser fra Amalfi til Sorrento og Amalfi kyster, samt Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (for Pompeji), Ercolano (for Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (for Paestum) og Palinuro.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.