Positano til Napoli Ferge

Positano Napoli fergeruten knytter Italia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. NLG seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 45 minutter mens Alilauro servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 50 min.

Det er 25 Uke overfarter på Positano Napoli ruten mellom Italia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Positano - Napoli Fergeselskaper

  • NLG
    • 3 Daglige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris
  • Alilauro
    • 4 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Positano Napoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Positano Guide

Den italienske landsbyen Positano ligger på Amalfikysten i Campania region. Landsbyen begynte livet som en fiskerby, og er i dag en chic by, som er berømt for sine hotell og butikker langs de snodde trapper som knytter byen og klippene over. Bygninger er stablet ovenpå hverandre, på bratte skråninger. På landsbyen påne områder dyrkes det grøntsaker og frukt, som liker seg i dens fruktbare vulkanske jord. Landsbyen har et par grusbelagte strender, noe som er sjelden i et området preget av bratte klipper. Deler av strendene er gratis, men noen deler er blitt avsperret, hvor besøkende skal betale for å bruke en solseng. Dessverre er det ikke mange billige muligheter i Positano, selv om restaurantene tilbyr et stort utvalg av muligheter.

Det er fergeforbindelser fra Positano til Amalfi, Capri og Salerno.