Positano til Capri Ferge

Positano Capri fergeruten knytter Italia med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. NLG seiler opp til 3 ganger dag, Positano Jet 3 ganger dag & Alicost servicen er tilgjengelig opp til 14 ganger Uke.

Det er 56 Uke overfarter på Positano Capri overfarten mellom Italia og Napolibukten og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Positano - Capri Fergeselskaper

 • NLG
  • 3 Daglige Avganger 30 min
  • Få pris
 • Positano Jet
  • 3 Daglige Avganger 30 min
  • Få pris
 • Alicost
  • 14 Ukentlige Avganger 42 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Positano Capri priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Positano Guide

Den italienske landsbyen Positano ligger på Amalfikysten i Campania region. Landsbyen begynte livet som en fiskerby, og er i dag en chic by, som er berømt for sine hotell og butikker langs de snodde trapper som knytter byen og klippene over. Bygninger er stablet ovenpå hverandre, på bratte skråninger. På landsbyen påne områder dyrkes det grøntsaker og frukt, som liker seg i dens fruktbare vulkanske jord. Landsbyen har et par grusbelagte strender, noe som er sjelden i et området preget av bratte klipper. Deler av strendene er gratis, men noen deler er blitt avsperret, hvor besøkende skal betale for å bruke en solseng. Dessverre er det ikke mange billige muligheter i Positano, selv om restaurantene tilbyr et stort utvalg av muligheter.

Det er fergeforbindelser fra Positano til Amalfi, Capri og Salerno.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i Napolibukten, sør for byen Napoli og tett på spissen av Amalfi halvøy, i Campania region i det sørlige Italia. Øya er et populært reisemål i sin egen rett, men er også populær for korte opphold for dem som besøker Napoli eller Amalfikysten. Øya, som er dannet av kalkstein, er malerisk og har lenge vært en favoritt med romerske keisere, kunstnere, forfattere og de rike og berømte. I dag er Capri et av de mest populære reisemålene i Middelhavet. Populære attraksjoner på øya inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalkstein klippene kalt hav stabler, byen Anacapri i den blå grotten og ruinene av keiserlige romerske villaer.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra øya til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Det er også mindre regelmessige fergeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øya Ischia.