Amalfi til Capri Ferge

Amalfi Capri fergeruten knytter Italia med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. NLG seiler opp til 3 ganger dag, Positano Jet 3 ganger dag & Alicost servicen er tilgjengelig opp til 14 ganger Uke.

Det er 56 Uke overfarter på Amalfi Capri overfarten mellom Italia og Napolibukten og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Amalfi - Capri Fergeselskaper

 • NLG
  • 3 Daglige Avganger 50 min
  • Få pris
 • Positano Jet
  • 3 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris
 • Alicost
  • 14 Ukentlige Avganger 1 time 7 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Amalfi Capri priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Amalfi Capri ruten er for en bil og 1 passasjer.

Amalfi Guide

Amalfi er en by og kommune i Salerno provins, I Campania regionen i Italia. Byen er beliggende ved en dyp kløft ved foten av Monte Cerreto (1,315 meter høy), omgitt av dramatiske klipper og kystlandskap. Amalfi er hovedbyen på kysten, hvor den ligger og heter Costiera Amalfitana på italiensk, og er et populært turistreisemål, sammen med andre byer på samme kyst, slik som Positano, Ravello og andre. Amalfi er et Unesco verdensarv område.

Saint Andrews katedral (Duomo) overser Piazza Duomo. Katedralen dateres tilbake til det 11. århundret, og det indre er barokkstil. Katedralens fasade er bysantinsk stil og er prydet med forskjellige malerier av helgener, inkludert et stort ett av Saint Andrew.

Amalfi kysten er berømt for produksjonen sin av Limoncello likør og området er kjent for å dyrke sitroner. Sitroner dyrket i området er normalt lange og minst dobbelt så store som andre sitroner.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i Napolibukten, sør for byen Napoli og tett på spissen av Amalfi halvøy, i Campania region i det sørlige Italia. Øya er et populært reisemål i sin egen rett, men er også populær for korte opphold for dem som besøker Napoli eller Amalfikysten. Øya, som er dannet av kalkstein, er malerisk og har lenge vært en favoritt med romerske keisere, kunstnere, forfattere og de rike og berømte. I dag er Capri et av de mest populære reisemålene i Middelhavet. Populære attraksjoner på øya inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalkstein klippene kalt hav stabler, byen Anacapri i den blå grotten og ruinene av keiserlige romerske villaer.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra øya til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Det er også mindre regelmessige fergeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øya Ischia.