Laser Capri
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Laser Capri

Lasar Capri er en italiensk operatør som tilbyr ferger fra Napolibukten til øya Capri hele året. De tilbyr 5 forskjellige fergeruter til Capri, inkludert Sorrento til Capri, Portici til Capri, Torre del Greco til Capri, Seiano til Capri og Piano di Sorrento til Capri.

Denne tjenesten tillater for øyeblikket bare gående passasjerer om bord på fergene. Passasjerer kan ta med sykler om bord til en pris av 5 euro hver vei. Kjæledyr er også tillatt å reise med Lasar Capri for 5 euro per tur. Sørg for å ankomme minst 15 minutter før planlagt avgang for å gi nok tid til ombordstigning.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Laser Capri sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Laser Capri sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Laser Capri routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.