Capri til Castellammare di Stabia Ferge

Capri Castellammare di Stabia fergeruten knytter Napolibukten med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 6 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 5 minutter mens NLG servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 40 min.

Det er 12 Uke overfarter på Capri Castellammare di Stabia ruten mellom Napolibukten og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Capri - Castellammare di Stabia Fergeselskaper

  • SNAV
    • 6 Ukentlige Avganger 1 time 5 min
    • Få pris
  • NLG
    • 6 Ukentlige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Capri Castellammare di Stabia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i det Tyrrhenske Hav ut for Sorrento halvøy og er svært populær blant turister. Man kan besøke Villa San Michelle, som ligger på toppen av Phoenician Steps, 327 meter over havet. Når man er det, kan man nyte en spektakulær utsikt over byen Capri og havnen, Sorrento halvøy og Vesuv.

Marina Piccola og Marina Grande er øyas to havner som er tilgjengelig med båt fra Napoli, Sorrento, Positano og Amalfi. Det er fergeforbindelser fra Capraia til Livorno.

Castellammare di Stabia Guide

Castellammare de Stabia, normalt bare omtalt som Stabia, ligger i provinsen Napoli i Campania regionen i det sørlige Italia. Byen er omkring 30 km sør av byen Napoli og ligger ved bredden av Napolibukten. Den nærliggende antikke romerske byen Stabiae, som ble ødelagt i 79 e.kr. av Vesuvio vulkanutbrudd, er et populært sted å besøke. Her kan man se deilig arkitektur og markante kunstverker i den gamle bymidten.

Fra byens havn er det ferger til Capri og Sorrento. Havnen er den tredje største i Campania etter havnene i Napoli og Salerno.