Seiano til Capri Ferge

Seiano Capri fergeruten knytter Italia med Napolibukten. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Alilauro. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Seiano Capri fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Seiano - Capri Fergeselskaper

  • Alilauro
    • 7 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Seiano Capri priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i Napolibukten, sør for byen Napoli og tett på spissen av Amalfi halvøy, i Campania region i det sørlige Italia. Øya er et populært reisemål i sin egen rett, men er også populær for korte opphold for dem som besøker Napoli eller Amalfikysten. Øya, som er dannet av kalkstein, er malerisk og har lenge vært en favoritt med romerske keisere, kunstnere, forfattere og de rike og berømte. I dag er Capri et av de mest populære reisemålene i Middelhavet. Populære attraksjoner på øya inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalkstein klippene kalt hav stabler, byen Anacapri i den blå grotten og ruinene av keiserlige romerske villaer.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra øya til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Det er også mindre regelmessige fergeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øya Ischia.