Guernsey til St Malo Ferge

Guernsey St Malo fergeruten knytter Guernsey med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Guernsey St Malo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Guernsey - St Malo Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Guernsey St Malo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Guernsey St Malo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Guernsey Guide

Guernsey er del av Kanaløyene i den engelske kanal, omkring 50 km vest av Normandie i Frankrike og 120 km sør av Weymouth i England. Øya har et mildere klima enn mye av Storbritannia og øyas beboere nyter det utendørs. Det er vakre strender og klippestier. I sommermånedene kan man nyte en ”al fresco” middag. Guernseys hovedstad, St. Peter Port, har vakre brosteinsbelagte gater og en vakker marina.

Det er mange ting å se og lage på øya. Dens spektakulære kystlinje og landskap gir mulighet for en rekke utendørs aktiviteter, slik som klatring, sykling, dykking, kajakkroing, surfing, windsurfing og seilas.

Øyas havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens sentrum. Havnen har servicer til de andre Kanaløyene, samt Frankrike og Storbritannia.

St Malo Guide

Selv om St. Malo ikke er en av de største byene i Bretagne området i Frankrike, ligger byen tett på Mont Saint Michel, og er en god base for besøkender, som vil utforske byen og omegnen dens. Det er en rekke populære attraksjoner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brosteinsbelagte smug omkring den befestede byen.

Byen er det endelige reisemålet for den daglige Condor ferge, som starter i Weymouth, England og stopper ved Guernsey og Jersey underveis.