Poole til Guernsey Ferge

Poole Guernsey fergeruten knytter England med Guernsey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Poole Guernsey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Poole - Guernsey Fergeselskaper

 • Condor Ferries
  • 6 Ukentlige Avganger 3 t 10 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Poole Guernsey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Poole Guernsey ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Poole Guernsey Ferge anmeldelser

 • "Dårlig vær"

  Vi kunne ikke reise tilbake fra Guernsey siste mmandag – en beskjed ble etterlatt på mobiltelefonen vår i god tid. Det var spill av tid, å ringe til Direct Ferries, da de bare arbeider mandag til fredag. Men vi gikk ned på Condor kontor i havnen og selv om det var en søndag, ble vi sikret en passende fergeoverfart den etterfølgende dagen, av en fremragende dame på kontoret. Det viste seg at vi ville ha betalt mindre, hvis vi hadde booket direkte med Condor Ferries.

  'Jeffrey' reiste på Poole Guernsey ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Guernsey ferger"

  Jeg reiste til Guernsey på Condor Express og retur på Commodore Clipper. Det var gode service på begge skip. Jeg fikk et godt måltid på returen. Jeg har et par punkter: 1. Selskapet tilbyr forskjellige tjenester mellom det sørlige England og Guernsey, og jeg ble overrasker over ikke å kunne finne en returreise til sør England, som ville ankomme på en tirsdag. Dette ville ha vært min foretrukne løsning. Ved å reise tilbake natten tirsdag/onsdag, måtte jeg satse på at det ikke var noen forsinkelser, da jeg hadde forpliktelser i London senere samme dag. 2. Ved ankomst til Portsmouth i morges, kunne jeg ikke finne ut hvordan man kom fra terminalsbugningen til Portsmouth Harbour stasjon. Jeg kunne ikke se noen skilt ved terminalen, og det var intet personale til å dirigere meg. Jeg formoder at jeg ikke er den eneste passasjer noensinne som har ønsket å fange et tog fra Portsmouth? Det var mørkt, og det var bare få mennesker på gaten.

  'Trevor' reiste på Poole Guernsey ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "God start og ende på en deilig ferie!"

  Vi tok raskt fergen til Guernsey, og det var svært lett – sjekk inn og boarding var en lek, vår tid om bord var behagelig og barna hadde en god tur. Hjemreisen var det samme. Takk til personalet.

  'Andrew' reiste på Poole Guernsey ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Reise til Guernsey"

  Fantastisk tur begge veier. Det var bare uheldig at bilen ble risset på båten, av hvem vet vi ikke.

  'John' reiste på Poole Guernsey ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre

Poole Guide

Byen Poole ligger på den engelske kanalen kyst i det sørlige England, i Dorset. Byen ligger omkring 30 km øst for Dorchester og 180 km sørvest for London, på den østlige siden av Poole Harbour. Den travle havnen er en av verdens største naturhavner og er full av dyreliv.

Det er gode fasiliteter i havnen, inkludert en kafé, et valutakontor og bagasjebokser. Det er fergeforbindelser til Cherbourg i Frankrike (seiltid ca. 4 timer og 15 minutter). I sommermånedene, normalt mai til september, er det også en raskferge til Cherbourg, som tar litt over 2 timer, og fergeforbindelser til St. Peter Port i Guernsey (seiltid ca. 2½ timer) og St. Helier i Jersey (seiltid ca. 3 timer).

Guernsey Guide

Øya Guernsey ligger i den engelske kanal, omkring 50 km vest av Normandies kyst i Frankrike. Guernsey er en av Kanaløyene og under den engelske kronen. Øyas største tiltrekning for besøkender er dens kyst og strender, med over 27 forskjellige bukter å utforske og nyte. Noen er mer populære enn andre, og øyas vakre sørkyst er preget av fantastiske strender og kan best utforskes på fots.

Øyas havn ligger i St. Peter Port og er en av de vakreste havner i Europa. Ferger ankommer til Guernsey fra en rekke havner på den engelske sørkysten. Det er også ferger fra St. Malo i Frankrike.