Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Guernsey

Guernsey er en øy i den engelske kanal, like utenfor kysten av Normandie. Sammen med Jersey, og en rekke mindre øyer, inkludert Alderney, Sark, Herm, Jethou og Lihou, utgjør Guernsey en del av Kanaløyene.

Med et totalareal på 78 kvadratkilometer, og en kystlinje på femti kilometer, er landskapet i Guernsey dominert av sine kystnære egenskaper. Av en befolkning på bare 67,000, bor rundt en fjerdedel i St. Peter Port, som er Guernsey sin hovedstad. Den regnes som den viktigste havnen, og er en inngangsporten til øya fra Frankrike, naboøyen Jersey og England.

Den unike blandingen av fransk og engelsk kultur, og det faktum at begge språk snakkes om hverandre, gjør Guernsey til et populært reisemål for besøkende fra Storbritannia, Frankrike og andre deler av Europa.

Det er relativt enkelt å reise med ferge til Guernsey, med et utvalg av havner fra begge sider av kanalen, samt fergeservice fra Jersey. Condor Ferries har avganger året rundt som går fra Portsmouth, Jersey og St. Malo med ordinære -og hurtigferger, samt sesongtjeneste fra Poole. Manche Iles Express har en fergetjeneste fra de franske havnene, Diélette, Carteret og Granville, og seiler på ulike tidspunkter i løpet av året, med noen ruter som reiser via Jersey.

Øya har en omfattende bussrute, som gjør det enkelt å reise rundt med offentlig transport. St. Peter Port er koblet godt opp mot rutetabellen, som betyr at du kan reise raskt og enkelt fra din ferge til det endelige bestemmelsestedet med buss. For dem som ønsker et mer fleksibelt og selvstendig transportalternativ, så finnes også en rekke muligheter for å leie bil som da er tilgjengelig ved fergeleiet og ved flyplassen. Øya har noen uvanlige trafikkregler og den maksimale fartsgrense på 56 km/t over hele øya, kan nok overraske de besøkende.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Condor Ferries
  • Få pris
 • Manche Iles Express
  • Få pris

Guernsey anmeldelser

 • "Booking opplevelse"

  Svært fornøyd med Condor Ferries, alt i tiden og god tjeneste. Ikke fornøyd med Direct Ferries, som jeg booket med. De sendte ikke bekrefftelse over e-post, men tok pengene fra kontoen min. Brukte 20 minutter på telefonen (kostet 11 pence per minut), men kunne ikke komme igjennom. Ringte til Condor, som svarte med det samme og bekreftet at bookingen min var gått igjennom. Vil booke direkte med dem i fremtiden.

  Les mer Les mindre
 • "Dårlig vær"

  Vi kunne ikke reise tilbake fra Guernsey siste mmandag – en beskjed ble etterlatt på mobiltelefonen vår i god tid. Det var spill av tid, å ringe til Direct Ferries, da de bare arbeider mandag til fredag. Men vi gikk ned på Condor kontor i havnen og selv om det var en søndag, ble vi sikret en passende fergeoverfart den etterfølgende dagen, av en fremragende dame på kontoret. Det viste seg at vi ville ha betalt mindre, hvis vi hadde booket direkte med Condor Ferries.

  Les mer Les mindre
 • "Flott tur med Condor Ferries fra Jersey til Guernsey"

  En tur med Condor Ferries fra Jersey til Guernsey kan anbefales. Meget rask og grei innsjekking og utlevering av bagasje. Personalet var veldig hjelpsomme og hyggelige. Skipets punktlighet var topp. Behagelig og rask båttur, der man nesten ikke merket man var på sjøen, unntatt når man gikk ut på dekk da.

  Les mer Les mindre
 • "Den 23 desember kl. 23:30"

  Overfarten var ikke så behagelig, da vi seilte i svært opprørt hav og høy vind, men jeg vil gjerne si takk til personalet, for den måten de oppførte seg på under hele turen. De gjorde et virkelig flott arbeid, og tok seg av alle passasjerer som hadde bruk for oppmerksomhet, spesielt de eldre, som ikke hadde den mest behagelige turen.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Guernsey