Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3493 ruter og 760 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Guernsey

Guernsey er en øy i den engelske kanal, like utenfor kysten av Normandie. Sammen med Jersey, og en rekke mindre øyer, inkludert Alderney, Sark, Herm, Jethou og Lihou, utgjør Guernsey en del av Kanaløyene.

Med et totalareal på 78 kvadratkilometer, og en kystlinje på femti kilometer, er landskapet i Guernsey dominert av sine kystnære egenskaper. Av en befolkning på bare 67,000, bor rundt en fjerdedel i St. Peter Port, som er Guernsey sin hovedstad. Den regnes som den viktigste havnen, og er en inngangsporten til øya fra Frankrike, naboøyen Jersey og England.

Den unike blandingen av fransk og engelsk kultur, og det faktum at begge språk snakkes om hverandre, gjør Guernsey til et populært reisemål for besøkende fra Storbritannia, Frankrike og andre deler av Europa.

Det er relativt enkelt å reise med ferge til Guernsey, med et utvalg av havner fra begge sider av kanalen, samt fergeservice fra Jersey. Condor Ferries har avganger året rundt som går fra Portsmouth, Jersey og St. Malo med ordinære -og hurtigferger, samt sesongtjeneste fra Poole. Manche Iles Express har en fergetjeneste fra de franske havnene, Diélette, Carteret og Granville, og seiler på ulike tidspunkter i løpet av året, med noen ruter som reiser via Jersey.

Øya har en omfattende bussrute, som gjør det enkelt å reise rundt med offentlig transport. St. Peter Port er koblet godt opp mot rutetabellen, som betyr at du kan reise raskt og enkelt fra din ferge til det endelige bestemmelsestedet med buss. For dem som ønsker et mer fleksibelt og selvstendig transportalternativ, så finnes også en rekke muligheter for å leie bil som da er tilgjengelig ved fergeleiet og ved flyplassen. Øya har noen uvanlige trafikkregler og den maksimale fartsgrense på 56 km/t over hele øya, kan nok overraske de besøkende.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • Få pris
  • Manche Iles Express
    • Få pris

Ruter og havner i Guernsey