Cherbourg til Guernsey Ferge

Cherbourg Guernsey fergeruten knytter Frankrike med Guernsey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cherbourg Guernsey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cherbourg - Guernsey Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cherbourg Guernsey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cherbourg Guernsey ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cherbourg Guide

Den franske byen og havn Cherbourg ligger på Cotentin halvøy i det nordvestlige Frankrike. Byen har en lang historie og ble invadert av vikingene i det 9. århundret, noe som var med til å utvikle byen til en havn. I Napoleons tid ble havnen befestet for å forhindre britisk flåte angrep.

Det er mange ting å se og gjøre i Cherbourg, inkludert Cite de la Mer, som er et museum dedikert til maritime historie. Museet åpnet i 2002 og er beliggende i cruise terminalen i Cherbough havn. Man kan også velge å ta en avslappende gåtur i Jardin de la Roche Fauconniere, som er en privta botanisk hage beliggende i Parc de la Fauconniere. Hagen ble etablert i 1870 og inneholder ca. 3400 arter, hvorav mange kommer fra den sørlige halvkulen.

Guernsey Guide

Øya Guernsey ligger i den engelske kanal, omkring 50 km vest av Normandies kyst i Frankrike. Guernsey er en av Kanaløyene og under den engelske kronen. Øyas største tiltrekning for besøkender er dens kyst og strender, med over 27 forskjellige bukter å utforske og nyte. Noen er mer populære enn andre, og øyas vakre sørkyst er preget av fantastiske strender og kan best utforskes på fots.

Øyas havn ligger i St. Peter Port og er en av de vakreste havner i Europa. Ferger ankommer til Guernsey fra en rekke havner på den engelske sørkysten. Det er også ferger fra St. Malo i Frankrike.