Jersey til Guernsey Ferge

Jersey Guernsey fergeruten knytter Jersey med Guernsey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for Jersey Guernsey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Jersey - Guernsey Fergeselskaper

 • Condor Ferries
  • 1 Ukentlig Avgang 1 time
  • Få pris

Gjennomsnittlige Jersey Guernsey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Jersey Guernsey ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Jersey Guernsey Ferge anmeldelser

 • "Juli tur"

  Fantastisk

  'Ann E' reiste på Jersey (St Helier) Guernsey ruten med Manche Iles Express

  Les mer Les mindre
 • "Flott tur med Condor Ferries fra Jersey til Guernsey"

  En tur med Condor Ferries fra Jersey til Guernsey kan anbefales. Meget rask og grei innsjekking og utlevering av bagasje. Personalet var veldig hjelpsomme og hyggelige. Skipets punktlighet var topp. Behagelig og rask båttur, der man nesten ikke merket man var på sjøen, unntatt når man gikk ut på dekk da.

  'Dag Johansen' reiste på Jersey (St Helier) Guernsey ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Min personlige opplevelse"

  Siden siste år har jeg bruk Condor Ferries et antall ganger. Min personlige erfaring er at det er en god service. Jeg synes at det er god verdi for pengene. Alt i alt, er inntrykket mitt godt, men det er plass til forbedringer. Jeg vil bestemt bruke Confor Ferries igjen.

  'Hassan' reiste på Jersey (St Helier) Guernsey ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Jersey-Guernsey"

  Syntes at hele turen var behagelig.

  'Didier' reiste på Jersey (St Helier) Guernsey ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre

Guernsey Guide

Øya Guernsey ligger i den engelske kanal, omkring 50 km vest av Normandies kyst i Frankrike. Guernsey er en av Kanaløyene og under den engelske kronen. Øyas største tiltrekning for besøkender er dens kyst og strender, med over 27 forskjellige bukter å utforske og nyte. Noen er mer populære enn andre, og øyas vakre sørkyst er preget av fantastiske strender og kan best utforskes på fots.

Øyas havn ligger i St. Peter Port og er en av de vakreste havner i Europa. Ferger ankommer til Guernsey fra en rekke havner på den engelske sørkysten. Det er også ferger fra St. Malo i Frankrike.