England

Slik bookes ferger fra England til Guernsey

Det er 2 fergeruter mellom England og Guernsey med 12 avganger ukentlig. Condor Ferries leverer 2 ruter, Poole til Guernsey seiler 6 avganger ukentlig & Portsmouth til Guernsey omkring 6 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra England til Guernsey for å sjekke informasjon.

England Guernsey kart

Trykk her for kart

Ferger fra England til Guernsey

Om England:

England omfatter de sentrale og sørlige deler av Storbritannia, som ligger i det nordlige Atlanterhav, skilt fra det kontinentale Europa. Landet er det største av de fire landene som utgjør Storbritannia og har over 100 mindre øyer, inkludert Isle of Wight og Isles of Sicily.

London er hovedstaden både i England og Storbritannia. Den store og varierende byen er en global hovedstad for finans, kultur og mote.

Om Guernsey:

Guernsey er del av Kanaløyene, og selv om øya er beliggende tettere på Frankrike enn England, hører Guernsey under den britiske kronen.

Guernsey tilbyr et unikt perspektiv fra havet, og de forrevne klipper gir en vakker utsikt over buktene og det varierende landskap.