Portsmouth til Guernsey Ferge

Portsmouth Guernsey fergeruten knytter England med Guernsey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Guernsey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth - Guernsey Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 7 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Guernsey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Guernsey ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Guernsey Guide

Øya Guernsey ligger i den engelske kanal, omkring 50 km vest av Normandies kyst i Frankrike. Guernsey er en av Kanaløyene og under den engelske kronen. Øyas største tiltrekning for besøkender er dens kyst og strender, med over 27 forskjellige bukter å utforske og nyte. Noen er mer populære enn andre, og øyas vakre sørkyst er preget av fantastiske strender og kan best utforskes på fots.

Øyas havn ligger i St. Peter Port og er en av de vakreste havner i Europa. Ferger ankommer til Guernsey fra en rekke havner på den engelske sørkysten. Det er også ferger fra St. Malo i Frankrike.