Portsmouth til Caen Ferge

Portsmouth Caen fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Caen fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth - Caen Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 3 Daglige Avganger 5 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Caen priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Caen ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Caen Ferge anmeldelser

 • "Vidunderlig tur"

  Selv om hjemreisen var mye blåsende, var vi forbløffet over å ha så lite turbulens på fergen.....En svært behagelig tur.

  'Jane' reiste på Portsmouth Caen ruten med Brittany Ferries på Normandie

  Les mer Les mindre
 • "Billett"

  Vår familieferie i Frankrike var ganske enkel fordi Brittany Ferries gjort det enkelt. Det var en ok lekerom på utreisen og fasilitetene var genrelt gode, men de ansatte i kafeen så ikke ut som de visste hva de solgte, eller hvordan de bør være overfor kundene! På returen booket vi en natt ferge med en commodore lugar, som var fantastisk. Veldig behagelig og tok godt vare på oss. Vi vil bruke igjen.

  'Anonym' reiste på Portsmouth Caen ruten med Brittany Ferries på Mont St Michel

  Les mer Les mindre
 • "Vidunderlig tur"

  Svært underholdende tur i en commodore klasse lugar. Overgikk forventningene våre og ville helt sikkert booke igjen i fremtiden.

  'Blakely' reiste på Portsmouth Caen ruten med Brittany Ferries på Mont St Michel

  Les mer Les mindre
 • "Imponert!"

  Dette var vår første erfaring på denne rute, da vi normalt bruker Dover/Calais rute. Svært imponert over kvaliteten av fergen, som var mer luksuriøs enn kvaliteten på fergene på de korte overfarter. Så en film i kinoen, men syntes at £6.50 var litt dyrt, når det bare var en liten skjerm, liten kino og lyden ikke var fantastisk, men fremdeles deiligt å ha denne fasilitetene. Fikk et måltid i selvbetjening restauranten og den var god og rimelige priser.

  'Mark' reiste på Portsmouth Caen ruten med Brittany Ferries på Mont St Michel

  Les mer Les mindre

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Caen Guide

Caen ligger i Normandie i det nordvestlige Frankrike og er en livlig og attraktiv by som ligger på bredden av elven Orne. Byen har mange butikker som selger friske lokale råvarer og fine viner, og er en shopping paradis. Byen har også en rekke gode restauranter og konditori som tilbyr mat, som er typisk for regionen. Vaugueux området er særlig fylt med gode restauranter.

Caen Memorial Museum er dedikert til fred og er kjent som et av de beste verdenkrigen museer i Frankrike. Museets tema er av forsoning og har mange samlinger om moderne kriger.

Det er en fergeforbindelse mellom Caen/Quistreham og Portsmouth i England. Fergeterminalen ligger omkring 15 km fra Caen og buss er tilgjengelig i dagstimene for gående passasjerer.