Portsmouth til Caen Ferge

Portsmouth Caen fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Caen fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth - Caen Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 3 Daglige Avganger 5 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Caen priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Caen ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Caen Guide

Caen ligger i Normandie i det nordvestlige Frankrike og er en livlig og attraktiv by som ligger på bredden av elven Orne. Byen har mange butikker som selger friske lokale råvarer og fine viner, og er en shopping paradis. Byen har også en rekke gode restauranter og konditori som tilbyr mat, som er typisk for regionen. Vaugueux området er særlig fylt med gode restauranter.

Caen Memorial Museum er dedikert til fred og er kjent som et av de beste verdenkrigen museer i Frankrike. Museets tema er av forsoning og har mange samlinger om moderne kriger.

Det er en fergeforbindelse mellom Caen/Quistreham og Portsmouth i England. Fergeterminalen ligger omkring 15 km fra Caen og buss er tilgjengelig i dagstimene for gående passasjerer.