Newhaven til Dieppe Ferge

Newhaven Dieppe fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Newhaven Dieppe fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Newhaven - Dieppe Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 3 Daglige Avganger 4 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Newhaven Dieppe priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Newhaven Dieppe ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Newhaven Guide

Den engelske byen og havn Newhaven ligger i East Sussex, på den sørlige kysten av England. Byen ligger ved munningen av elven Ouse. Hoveddelen av byen ligger på den vestlige siden av elven, og øst av elven ligger boligområdene Denton og Mount Pleasant. Øst av elven ligger også byens industriområder og tre jernbanestasjoner; Newhaven Town, Newhaven Harbour og Newhaven Marine, som ikke lengre er i bruk.

Inngangen til Newhaven havn ligger mellom to moler, som er beskyttet fra den sterke vinden av en solid bølgebryter mot vest. Det er fergeforbindelser fra Newhaven til Dieppe i Frankrike. Passasjer fasiliteter i havnen er begrenset, men det er en butikk og en kaffebar. Det er også fasiliteter for handikappede passasjerer.

Dieppe Guide

Dieppe ligger i den nordlige delen av Frankrike ved utmunningen av Arques-elven som er berømt for kammuslingene sine. Byens gater er fylt med restauranter og butikker og den ukentlig marked som holdes på byens sentral torg.

Byens havn var en gang et viktig handelspunkt for krydder og elfenben. En populær attraksjon i byen er Chateau Museum. Festningen fra det 15. århundret ble bygget på byens vestlige klipper og inneholder i dag en samling om maritim og skulpturer.

For besøkender som heller vil bruke deres tid utendørs, er det en golfbane i nærheten, tennisbaner og en rekke vannsport. Havnen, med dens marina og fiskehavn, ligger i hjertet av byen.