Vi beklager, men Plymouth - St Malo servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Plymouth - St Malo

Plymouth - St Malo servicen ble drevet av Brittany Ferries.

Plymouth - St Malo ruten eksisterer ikke lengre, og det er for øyeblikket ingen direkte fergerute mellom England, UK og France, Brittany. Du kan sjekke sidene våre for ruter, havner, destinasjoner eller fergeselskaper for å se om det er et alternativ eller bruke lenker på denne siden for mer informasjon.

Du kan også booke billetter til tusenvis av andre ruter fra Pris-søk vår.

Gjennomsnittlige Plymouth St Malo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Plymouth St Malo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Plymouth Guide

Den engelske byen Plymouth ligger på sørkysten av Devon, i den sørvestlige delen av England, omkring 300 km nordvest av London. Byens historie er forbundet med havet og i sin tid har byen vært, eller er fremdeles, et knutepunkt for skipsbygning. Det er også hjemstedet for den største flåtebasen i Vest-Europa, Her Majesty‚Äôs Naval Base Devonport.

Det er fergeforbindelser til Roscoff i Frankrike og Santander i Spania.

St Malo Guide

Selv om St. Malo ikke er en av de største byene i Bretagne området i Frankrike, ligger byen tett på Mont Saint Michel, og er en god base for besøkender, som vil utforske byen og omegnen dens. Det er en rekke populære attraksjoner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brosteinsbelagte smug omkring den befestede byen.

Byen er det endelige reisemålet for den daglige Condor ferge, som starter i Weymouth, England og stopper ved Guernsey og Jersey underveis.