Portsmouth til St Malo Ferge

Portsmouth St Malo fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 timer 59 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth St Malo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth - St Malo Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 10 t 59 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth St Malo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth St Malo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth St Malo Ferge anmeldelser

 • "God tur"

  I tiden, fremragende ombordstigning og avstigning. Kaffebutikkens åpningstider kunne forbedres.

  'Anonym' reiste på Portsmouth St Malo ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Les mer Les mindre
 • "Club klasse?"

  Vi booket en 4 sengs clus klasse luigar, som ikke var som bildene på hjemmesiden!!

  'Anonym' reiste på Portsmouth St Malo ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Les mer Les mindre
 • "Portsmouth til St Malo"

  Alt på fergen var fint. Skipet var rent og personalet hjelpsomme og vennlige. Maten var fremragende. Det var lett å booke. Jeg ville gledelig reise med Brittany Ferries igjen og bruke Directferries.co.uk

  'Anonym' reiste på Portsmouth St Malo ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Frankrike"

  Det var lett å booke med Direct Ferries og hjemmesiden deres er brukervennlig, og sparte en god mengde penger. Vi hadde en god tur med Brittany Ferries, i tiden, ren og hjelpsomt personale.

  'David' reiste på Portsmouth St Malo ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Les mer Les mindre

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

St Malo Guide

Selv om St. Malo ikke er en av de største byene i Bretagne området i Frankrike, ligger byen tett på Mont Saint Michel, og er en god base for besøkender, som vil utforske byen og omegnen dens. Det er en rekke populære attraksjoner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brosteinsbelagte smug omkring den befestede byen.

Byen er det endelige reisemålet for den daglige Condor ferge, som starter i Weymouth, England og stopper ved Guernsey og Jersey underveis.