Plymouth til Roscoff Ferge

Plymouth Roscoff fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Plymouth Roscoff fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Plymouth - Roscoff Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Plymouth Roscoff priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Plymouth Roscoff ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Plymouth Roscoff Ferge anmeldelser

 • "Første ferge fra UK til Frankrike"

  Da vi sjekket inn i terminalen i Portsmouth, virket toalettene ikke og det var ingen vann. Vi måtte vente en time på å komme om bord, temmelig land tid uten vann og det var ikke en god opplevelse. Selve fergen og turen var gode. Vennlig og hjelpsomt personale både i Plymouth og Roscoff.

  'Irene' reiste på Plymouth Roscoff ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Brittany Ferries"

  Langt den beste måten å krysse kanalen på, ikke nødvendigvis den billigste, men absolutt best. En liten kritikk – kan butikke selge pipetobakk?

  'Merfyn' reiste på Plymouth Roscoff ruten med Brittany Ferries på Armorique

  Les mer Les mindre
 • "Tur"

  Turen var god, skipet var godt, det var massevis av plass. Barene er gode og besetningen er behagelige å snakke med. Morgenmaden kunne ha vært tidligere, da det serveres på engelsk tid i franske farvann, så en time senere.

  'Walter' reiste på Plymouth Roscoff ruten med Brittany Ferries på Armorique

  Les mer Les mindre
 • "Fødselsdagsgave"

  Denne reisen var en fødselsdagsgave til min mann, mens vi var på ferie i Devon. Vi tok fergen kl. 22:00 og ankom i Roscoff kl. 07:00, så hadde hele dagen til å utforske. Vi returnerte kl. 15:00 den følgende dagen og ankom i Plymouth kl. 20:10. Hele opplevelsen var god og vi vil helt sikkert bruke denne igjen. Alt var godt.

  'Monica' reiste på Plymouth Roscoff ruten med Brittany Ferries på Armorique

  Les mer Les mindre

Plymouth Guide

Den engelske byen Plymouth ligger på sørkysten av Devon, i den sørvestlige delen av England, omkring 300 km nordvest av London. Byens historie er forbundet med havet og i sin tid har byen vært, eller er fremdeles, et knutepunkt for skipsbygning. Det er også hjemstedet for den største flåtebasen i Vest-Europa, Her Majesty’s Naval Base Devonport.

Det er fergeforbindelser til Roscoff i Frankrike og Santander i Spania.

Roscoff Guide

Den franske landsbyen Roscoff ligger på den nordlige kysten av Bretagne og er en perfekt introduksjon til alt det, som Bretagne har å tilby. En populær attraksjon i byen er granitt bygningene deres fra det 16. århundret, som ligger langs kysten sammen med de mange restaurantene som serverer fremragende lokal mat, og de små galleriene og gavebutikker. Byen har spesialisert seg i fisk- og skalldyrsretter og tradisjonelle bretonske crêpes, som man kan nyte på et av de mange streetside stedene. Bretagnes hovedstad er Rennes og regionen er en av 27 franske regioner.

Havnen har vært i drift siden 1973, men det er ikke mange fasiliteter. Det er fergeservicer til både Rosslare og Cork i Irland. Seiltiden er omkring 17 timer til Rosslare og 13 til Cork.