Poole til Cherbourg Ferge

Poole Cherbourg fergeruten knytter England med Frankrike og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Brittany Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 30 minutter mens Condor Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 25 min.

Det er 9 Uke overfarter på Poole Cherbourg ruten mellom England og Frankrike. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Poole - Cherbourg Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
  • Få pris
 • Condor Ferries
  • 2 Ukentlige Avganger 6 t 25 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Poole Cherbourg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Poole Cherbourg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Poole Cherbourg Ferge anmeldelser

 • "Ferge Poole/Cherbourg"

  Velorganisert, vennlig personale, behagelig, gode fasiliteter, punktlig.

  'Brian' reiste på Poole Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Barfleur

  Les mer Les mindre
 • "Gode overfarter"

  Generelt var vi godt fornøyde med overfartene booket for vår franske ferie. Inn- og utstigning prosedyrer var effektive, selv om vi måtte sitte lang tid i bilen vår for landseting i Poole. Om bord nøt vi overfarten. Maten var god og personalet leverte god og vennlig service. Prisen for mat og drikke var rimelige. Sitteområdene var rene og behagelige. På den negative siden, vi betalte £80 mer enn hvis vi hadde booket et par dager tidligere, og vil være oppmerksomme på dette neste gangen. Vi var også tvunget til å betale for seter på returoverfarten, vi brukte dem ikke på noen av overfartene.

  'Geoffrey' reiste på Poole Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Barfleur

  Les mer Les mindre
 • "Fin reise med MV Barfleur"

  Hadde en utmerket reise over den engelske kanal fra Poole til Cherbourg.

  'Anonym' reiste på Poole Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Barfleur

  Les mer Les mindre
 • "En god opplevelse"

  Svært effektiv og punktlig. Fremragende lesning og avlesning av biler begge veier. Behageligt og muntert personale om bord.

  'Anonym' reiste på Poole Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Barfleur

  Les mer Les mindre

Poole Guide

Byen Poole ligger på den engelske kanalen kyst i det sørlige England, i Dorset. Byen ligger omkring 30 km øst for Dorchester og 180 km sørvest for London, på den østlige siden av Poole Harbour. Den travle havnen er en av verdens største naturhavner og er full av dyreliv.

Det er gode fasiliteter i havnen, inkludert en kafé, et valutakontor og bagasjebokser. Det er fergeforbindelser til Cherbourg i Frankrike (seiltid ca. 4 timer og 15 minutter). I sommermånedene, normalt mai til september, er det også en raskferge til Cherbourg, som tar litt over 2 timer, og fergeforbindelser til St. Peter Port i Guernsey (seiltid ca. 2½ timer) og St. Helier i Jersey (seiltid ca. 3 timer).

Cherbourg Guide

Cherbourg ligger på Contentin halvøy i Manche department i Normandie i den nordvestlige delen av Frankrike. Byens havn er nok best kjent som en kanal havn som betjener ferger mellom Storbritannia og Frankrike. En av de mest populære attraksjoner i byen er Museum T. Henry, som ble grunnlagt i 1831 etter en donasjon av mer enn 160 malerier fra Henry, kommissær for de kongelige museene. I dag har museet en samling av over 300 malerier av franske, hollandske og italienske kunstnere, som strekker seg tilbake fra i dag til Middelalderen.

Også populær blant besøkender er Abbey du Voeu fra det 12. århundret som var dedikert til Jomfruen. Kirken ble innviet i 1181, under regjeringstiden av Henry II og Eleanor av Aquitanie som var til stede under seremonien.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Poole og Portsmouth i England og til Rosslare i Irland.