Portsmouth til Cherbourg Ferge

Portsmouth Cherbourg fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 59 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Cherbourg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth - Cherbourg Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 5 Ukentlige Avganger 2 t 59 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Cherbourg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Cherbourg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Cherbourg Ferge anmeldelser

 • "Portsmouth - Cherbourg"

  Den er rask! Hvis du bare har bruk for å være det raskt, er dette båten for deg!

  'Peter Kenneth' reiste på Portsmouth Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Normandie Express

  Les mer Les mindre
 • "Takk"

  God og rask overfart.

  'Spencer' reiste på Portsmouth Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Normandie Express

  Les mer Les mindre
 • "Brittany Ferries overfart til Cherbourg"

  Vi hadde en god tur. Båten var ren og behagelig. Personalet var svært hjelpsomme. Vi kjøpte ikke mat, slik at jeg ikke kan kommentere. Samlet sett, var vi tilfreds med overfarten og verdien for pengene.

  'Jacquiupstairs' reiste på Portsmouth Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Normandie Express

  Les mer Les mindre
 • "velorganisert, behagelig overfart"

  Vår tur fra Portsmouth til Cherbourg ble håndtert godt av alle de ansatte. Passasjer salong var ren og det ble tilbudt en rask service for mat og drikkevarer. Personalet var sympatiske og raske til å rydde opp etter passasjerer som led av sjøsyke. En god opplevelse.

  'Cherrie' reiste på Portsmouth Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Normandie Express

  Les mer Les mindre

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Cherbourg Guide

Cherbourg ligger på Contentin halvøy i Manche department i Normandie i den nordvestlige delen av Frankrike. Byens havn er nok best kjent som en kanal havn som betjener ferger mellom Storbritannia og Frankrike. En av de mest populære attraksjoner i byen er Museum T. Henry, som ble grunnlagt i 1831 etter en donasjon av mer enn 160 malerier fra Henry, kommissær for de kongelige museene. I dag har museet en samling av over 300 malerier av franske, hollandske og italienske kunstnere, som strekker seg tilbake fra i dag til Middelalderen.

Også populær blant besøkender er Abbey du Voeu fra det 12. århundret som var dedikert til Jomfruen. Kirken ble innviet i 1181, under regjeringstiden av Henry II og Eleanor av Aquitanie som var til stede under seremonien.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Poole og Portsmouth i England og til Rosslare i Irland.