Portsmouth til Le Havre Ferge

Portsmouth Le Havre fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Le Havre fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth - Le Havre Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 8 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Le Havre priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Le Havre ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Le Havre Ferge anmeldelser

 • "LD Lines / DFDS Portsmouth til Le Havre"

  Fremragende verdi for pengene. Det var imidlertid litt irriterende, å skulle høre på skrikende barn i 4-5 timer. Besetningen var vennlige og hjelpsomme, som alltid. Velsmakende mat og snacker. Rent skip, inkludert toalettene. Butikken var god. Velorganisert på- og avlesning. Det er en skam at DFDS nå har stilt inn denne ruten.

  'David' reiste på Portsmouth Le Havre ruten med DFDS Seaways på Norman Voyager

  Les mer Les mindre
 • "Takk"

  Jeg vil gjerne takke DFDS og Direct Ferries, da jeg har mottatt mit pass med posten. Jeg tapte det om bord, og det ble funnet den samme dagen, da jeg kontaktet fergen. Den eneste kommentaren jeg har angående reisen, er om lys kan bli slukket om natten i passasjer salonger med flystoler.

  'Katherine' reiste på Portsmouth Le Havre ruten med DFDS Seaways på Norman Voyager

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Frankrike"

  Turen til Frankrike 14. november var glatt og personalet hjelpsomme. Fergen var ren og ryddig. Vil anbefale fergeselskapet til alle.

  'Anonym' reiste på Portsmouth Le Havre ruten med DFDS Seaways på Norman Voyager

  Les mer Les mindre
 • "Vennlig service"

  Damene i resepsjonen var svært hjelpsomme. En god opplevelse hele veien rundt.

  'Conor' reiste på Portsmouth Le Havre ruten med DFDS Seaways på Norman Voyager

  Les mer Les mindre

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Le Havre Guide

Le Havre er en fransk by som ble grunnlagt av Kong Francis I i 1517, etter at havnene i Hornfleur og Harfleur, på Seinen elvemunning, sannet til. Le Havre ble utviklet over den første halvparten av det 19. århundret ved å skyve byens volder tilbake og senere i århundret, rive dem helt ned. Byens raske utvikling og demografi er blitt påvirket av en rekke begivenheter som fant sted i byens relativt nyere historie. I det 17. århundret var Le Havre en krigshavn, men ble en vellykket handelshavn i det 18. århundret, og i det 19. århundret utvandret mange mennesker til Amerika. Byens industrialisering som begynte i 1920ene, gjorde den til en viktig by og havn for Normandie takket være den globale handel med kaffe og bomull, og i 2005 ble byen erklært et Unesco verdensarv område.

Det er fergeforbindelser fra Le Havre til Portsmouth i England.