Poole til St Malo Ferge

Poole St Malo fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Poole St Malo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Poole - St Malo Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 6 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Poole St Malo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Poole St Malo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Poole Guide

Byen Poole ligger på den engelske kanalen kyst i det sørlige England, i Dorset. Byen ligger omkring 30 km øst for Dorchester og 180 km sørvest for London, på den østlige siden av Poole Harbour. Den travle havnen er en av verdens største naturhavner og er full av dyreliv.

Det er gode fasiliteter i havnen, inkludert en kafé, et valutakontor og bagasjebokser. Det er fergeforbindelser til Cherbourg i Frankrike (seiltid ca. 4 timer og 15 minutter). I sommermånedene, normalt mai til september, er det også en raskferge til Cherbourg, som tar litt over 2 timer, og fergeforbindelser til St. Peter Port i Guernsey (seiltid ca. 2½ timer) og St. Helier i Jersey (seiltid ca. 3 timer).

St Malo Guide

Selv om St. Malo ikke er en av de største byene i Bretagne området i Frankrike, ligger byen tett på Mont Saint Michel, og er en god base for besøkender, som vil utforske byen og omegnen dens. Det er en rekke populære attraksjoner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brosteinsbelagte smug omkring den befestede byen.

Byen er det endelige reisemålet for den daglige Condor ferge, som starter i Weymouth, England og stopper ved Guernsey og Jersey underveis.