Poole til St Malo Ferge

Poole St Malo fergeruten knytter England med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Poole St Malo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Poole - St Malo Fergeselskaper

 • Condor Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 6 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Poole St Malo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Poole St Malo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Poole St Malo Ferge anmeldelser

 • "kommentarer referanse Melding"

  På grunn av værforholdene, var det noen forsinkelser på returen vår til Poole. Alternative arrangementer ble foretatt, men ikke før vi fikk et vell av svært forvirrende tekstmeldinger. Manglende kommunikasjon var ikke et problem, men motstridende opplysninger var! For eksempel: Vi var allerede på Brittany Ferries fra Cherbourg til Portsmouth, da vi mottok en tekstmelding om at servicer fra St. Malo var avlyst, og at det var nødvendig å reise til Cherbourg! Det var med hotell personalets hjelp – de sjkkede Condor Ferries seilplaner på internett – at vi ankom til innsjekkingen i St. Malo, for å bli fortalt at en buss ville ta oss til Cherbourg. Ingen opplysninger ble gitt videre om dette!

  'Russell' reiste på Poole St Malo ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk"

  Under oppholdet vårt i Frankrike, hadde min kone en ulykke som resulterte i at hun måtte bruke krykker. Jeg var bekymret over hvordan vi ville klare turen hjem. Men det trengte jeg ikke å vært, Condor Ferries personale var helt fantastiske og viste medfølelse og omsorg, og har arrangementer på plass i slike situasjoner. Jeg vil gjerne takke alle.

  'David' reiste på Poole St Malo ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Poole til St Malo ferge"

  Overfarter begge veier var behagelige. Skipene var rene og ryddelige og besetningen effektive og informative. På utreisen vår ble vi av en eller annen grunn ikke tildelt seter, men etter noen forvirring ble dette ordnet. Lesning og avlesning ble organisert effektivt, men vi var uvitende om at vi var nødt til å overføre til en annen ferge på Kanaløyene. Bortsett fra det var alt fint.

  'Richard' reiste på Poole St Malo ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Pool/St Malo, 12 juni 2013"

  Vi hadde en urolig overfart, men personalet håndterte mange syke passasjerer med diskresjon. Godt gått. Alt i alt, en god tur.

  'Alec SUMNER' reiste på Poole St Malo ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre

Poole Guide

Byen Poole ligger på den engelske kanalen kyst i det sørlige England, i Dorset. Byen ligger omkring 30 km øst for Dorchester og 180 km sørvest for London, på den østlige siden av Poole Harbour. Den travle havnen er en av verdens største naturhavner og er full av dyreliv.

Det er gode fasiliteter i havnen, inkludert en kafé, et valutakontor og bagasjebokser. Det er fergeforbindelser til Cherbourg i Frankrike (seiltid ca. 4 timer og 15 minutter). I sommermånedene, normalt mai til september, er det også en raskferge til Cherbourg, som tar litt over 2 timer, og fergeforbindelser til St. Peter Port i Guernsey (seiltid ca. 2½ timer) og St. Helier i Jersey (seiltid ca. 3 timer).

St Malo Guide

Selv om St. Malo ikke er en av de største byene i Bretagne området i Frankrike, ligger byen tett på Mont Saint Michel, og er en god base for besøkender, som vil utforske byen og omegnen dens. Det er en rekke populære attraksjoner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brosteinsbelagte smug omkring den befestede byen.

Byen er det endelige reisemålet for den daglige Condor ferge, som starter i Weymouth, England og stopper ved Guernsey og Jersey underveis.