Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Dieppe havn

 • Med bil

  Dieppe er langs kysten på A28 fra Calais og Le Touquet. Havnen ligger noen km utenfor Rouen på N27. Dieppe havn er godt skiltet når du kommer i nærheten av byen.

 • Med buss

  En bus kjører fra mai til september fra SNCF togstasjon til havnen. Resten av året tjener buss nr. 1 fra SNCF togstasjon til busstopp ’Pollet’ og deretter kan du gå til havnen.

 • Med tog

  SNCF sentral togstasjon – med tog til og fra Paris og Rouen – er på Boulevard Clmenceau, 500 m fra havnen. For mer informasjon, vennligst se SNCF nettside.

 • Parkering

  Det er en liten åpen parkeringsplass på motsatt side av havnen som normalt er reservert for passasjerer som reiser uten bil og maksimal opphold er 96 timer. Det er også et område hvor biler og campingvogne kan parkere om natten. Det er gratis å parkere her, men på eieres egen risiko.

 • Adresse

  Terminal Transmanche, Quai Lalitte, 76200 Dieppe

 • Dieppe Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Dieppe før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Dieppe Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Dieppe Ferge servicer

Dieppe Guide

Dieppe Guide

Dieppe er en herlig kystby som ligger i Seine-maritime avdelingen av Haute-Normandie i Frankrike. Gjennom 1900 kom parisiske her med tog for å få litt sjøluft. I 1030 ble byen først kjent som en lille fiskerby, og var en vigtig pris som ble kjempet for i 100 års krigen. Dieppe huset den mest avansert skole av kartografi i 1600 tallet og var præmierhavnen i 1700 tallet. Den 23. juli 1630 drog 300 kolonister mot det nye Frankrike. Ved opphevelsen av Edikt Nantes i 1685 mistet Dieppe 3000 av sine innbygerne. I krigstiden var byen et viktigt mål; den ble bombet av tyskene i 1694 og gjenoppbygd etter 1696. Den 19. august 1942, under annen verdenskrigm var stedet for Dieppe Raid, en blodig blanding av alierte tropper, hovedsakelig fra Canada.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.