St Malo til Portsmouth Ferge

St Malo Portsmouth fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for St Malo Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

St Malo - Portsmouth Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 8 t 50 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige St Malo Portsmouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på St Malo Portsmouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

St Malo Portsmouth Ferge anmeldelser

 • "Brittany Ferries er best"

  Min kone og jeg har krysset kanalen et par ganger årlig i de siste 50 årene. Vi har prøvd alle muligheter, og er overbevist om at intet annet selskap er bedre end Brittany Ferries for komfort, mat og vennlighet. Selvfølgelig er det dyrere pga. den lengre seiltiden og kvaliteten, men det er det verdt.

  'Anonym' reiste på St Malo Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "St Malo"

  Svært imponert med bookingen, personalet var medgjørelike. Hittil beste måltid på en ferge. Lugaren var ren og med varmt vann. Etter å ha reist frem og tilbake mellom England og Frankrike i mange år, kan jeg ærligt si at St Malo – Portsmouth tur er den mest behagelige.

  'Philip' reiste på St Malo Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Les mer Les mindre
 • "Tur"

  Turen fikk uten hendelser, jeg sov det meste av den. Jeg har ingen klager vedrørende personalet – de virket kompetent og imøtekommende. Billettprisen kunne ha vært billigere, men det var det beste jeg kunne få, da jeg bare booket to dager innen reisen. Alt i alt en god opplevelse, ser frem til å reise med Brittany Ferries igjen.

  'Mark' reiste på St Malo Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Les mer Les mindre
 • "St Malo - Portsmouth"

  Alt i alt, en svært god tur. Vi har brukt Brittany Ferries ved flere leiligheter og har aldri hatt grunn til å klage. Takk.

  'Christine' reiste på St Malo Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Les mer Les mindre

St Malo Guide

Den franske byen og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige delen av Frankrike. Byen ble bygget på en øy av granitt og har en unik atmosfære, vidunderlige landskap og deilige strender. St. Malo er populær blant turister fra hele Europa. Byen er anerkjent som den vakreste kanal havnen i Frankrike med sine brosteinsbelagte gater, hotell, bar, restauranter og butikker. Det er gater og plasser foret med høye palé.

Havnen i St. Amlo har to nye fergeterminaler, som har gode passasjerfasiliteter, inkludert gavebutikker, kaféer og vekselkontor. Det er fergeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløyene.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.