St Malo
Portsmouth
Ferger til England
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

St Malo til Portsmouth Ferge

St Malo Portsmouth fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for St Malo Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra St Malo til Portsmouth?

Fergetiden fra St Malo til Portsmouth er omtrent 8h 50m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom St Malo og Portsmouth?

Det er 1 fergeoperatører for St Malo til Portsmouth, og dette er
 • Brittany Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra St Malo til Portsmouth?

Bestill ferger fra St Malo til Portsmouth gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra St Malo til Portsmouth?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen St Malo til Portsmouth med
 • Brittany Ferries

Kan du ta med bilen din på fergen fra St Malo til Portsmouth?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra St Malo til Portsmouth med
 • Brittany Ferries

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra St Malo til Portsmouth?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Brittany Ferries

Hva er avstanden fra St Malo til Portsmouth?

Avstanden mellom St Malo til Portsmouth er omtrent 141 nautiske mil.

St Malo Portsmouth Ferge anmeldelser

 • "Tur"

  Turen fikk uten hendelser, jeg sov det meste av den. Jeg har ingen klager vedrørende personalet – de virket kompetent og imøtekommende. Billettprisen kunne ha vært billigere, men det var det beste jeg kunne få, da jeg bare booket to dager innen reisen. Alt i alt en god opplevelse, ser frem til å reise med Brittany Ferries igjen.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Les mer Les mindre
 • "St Malo - Portsmouth"

  Alt i alt, en svært god tur. Vi har brukt Brittany Ferries ved flere leiligheter og har aldri hatt grunn til å klage. Takk.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Les mer Les mindre
 • "St Malo"

  Svært imponert med bookingen, personalet var medgjørelike. Hittil beste måltid på en ferge. Lugaren var ren og med varmt vann. Etter å ha reist frem og tilbake mellom England og Frankrike i mange år, kan jeg ærligt si at St Malo – Portsmouth tur er den mest behagelige.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Les mer Les mindre
 • "Brittany Ferries"

  Vår tur fra St Malo til Portsmouth var god, kom svært raskt om bord, vi skulle nesten ikke vente, fin og stor lugar. Underholdningen i salongen var også god. Frokost utmerket. Veldig bra.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Les mer Les mindre

St Malo Guide

Den franske byen og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige delen av Frankrike. Byen ble bygget på en øy av granitt og har en unik atmosfære, vidunderlige landskap og deilige strender. St. Malo er populær blant turister fra hele Europa. Byen er anerkjent som den vakreste kanal havnen i Frankrike med sine brosteinsbelagte gater, hotell, bar, restauranter og butikker. Det er gater og plasser foret med høye palé.

Havnen i St. Amlo har to nye fergeterminaler, som har gode passasjerfasiliteter, inkludert gavebutikker, kaféer og vekselkontor. Det er fergeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløyene.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.


St Malo til Portsmouth Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Brittany Ferries 10:30 19:20 8 timer 50 minutter Man, Tirsdag, Fri, Lør, Sol
Brittany Ferries 20:30 08:45 12 timer 15 minutter onsdag

Onboard the ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.