Le Havre til Portsmouth Ferge

Le Havre Portsmouth fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 29 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Le Havre Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Le Havre - Portsmouth Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 5 t 29 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Le Havre Portsmouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Le Havre Portsmouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Le Havre Guide

Den franske byen og havn Le Havre ligger i Haute-Normandie region i det nordvestlige Frankrike, på munningen av elven Seinen. Det er Frankrikes annes trafikkhavn, etter Marseille, men den største containerhavn i Frankrike. Etter betydelig skade under annen verdenskrig, er Le Havre blitt gjenoppbygd, med mange av bygningene sine tegnet av arkitekten Auguste Perret. Den nye etterkrigstidens arkitektur kan forekomme nokså brutal for noen mennesker, men det er rimelig å si at byens arkitektur er ulik noen annen by i Frankrike.

Le Havre havn har to fergeterminaler. Terminal de Grande Bretagne (britisk terminal) er fremdeles i bruk, selv om Terminal Irelande (irske terminal) ikke lengre er i bruk. Fasiliteter i havnen inkluderer en butikk, en kafe og et vekslekontor. Det er daglige ferge avganger til Portsmouth.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.