Le Havre
Portsmouth
Ferger til England
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Le Havre til Portsmouth Ferge

Le Havre Portsmouth fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 29 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Le Havre Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Le Havre til Portsmouth?

  Fergetiden fra Le Havre til Portsmouth er omtrent 5h 29m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Le Havre og Portsmouth?

  Det er 1 fergeoperatører for Le Havre til Portsmouth, og dette er
  • Brittany Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Le Havre til Portsmouth?

  Bestill ferger fra Le Havre til Portsmouth gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Le Havre til Portsmouth?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Le Havre til Portsmouth med
  • Brittany Ferries
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Le Havre til Portsmouth?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Le Havre til Portsmouth med
  • Brittany Ferries
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Le Havre til Portsmouth?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Brittany Ferries

Le Havre Guide

Den franske byen og havn Le Havre ligger i Haute-Normandie region i det nordvestlige Frankrike, på munningen av elven Seinen. Det er Frankrikes annes trafikkhavn, etter Marseille, men den største containerhavn i Frankrike. Etter betydelig skade under annen verdenskrig, er Le Havre blitt gjenoppbygd, med mange av bygningene sine tegnet av arkitekten Auguste Perret. Den nye etterkrigstidens arkitektur kan forekomme nokså brutal for noen mennesker, men det er rimelig å si at byens arkitektur er ulik noen annen by i Frankrike.

Le Havre havn har to fergeterminaler. Terminal de Grande Bretagne (britisk terminal) er fremdeles i bruk, selv om Terminal Irelande (irske terminal) ikke lengre er i bruk. Fasiliteter i havnen inkluderer en butikk, en kafe og et vekslekontor. Det er daglige ferge avganger til Portsmouth.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.


Le Havre til Portsmouth Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 19/02/2024 og 25.02.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Brittany Ferries 21:15 08:00 10 timer 45 minutter Tirsdag, onsdag, Torsdag, Fri

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.