Dieppe til Newhaven Ferge

Dieppe Newhaven fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Dieppe Newhaven fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Dieppe - Newhaven Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 3 Daglige Avganger 4 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Dieppe Newhaven priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dieppe Newhaven ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dieppe Guide

Byen og havnen Dieppe ligger i det nordlige Frankrike, i Seine-Maritime avdeling i Haute-Normandie region. Byen ligger på den engelske kanalens kyst ved munningen av Arques elv, som er berømt for kammuslingene sine. Det er mange ting å se og lage i byen, inkludert Chateau de Dieppe, som nå er et museum og utstillingssted. Museets samling som fokuserer på byens maritime fortid, omfatter utskjæringer, møbler og arkivmaterialer fra Camilla Saint-Saens fra det 17. og 18. århundret. I byen finner man også Square du Canada, som er plassert tett på slottet, hvor det er et monument til minne om forholdet mellom byen og Canada.

Langs havnen ligger den deilige promenade, hvor man kan observere båtene i havnen. Dieppe er kjent for maten sin fra havet. Spesialiteter inkluderer marimit dieposie, som er en fisk og skalldyr gryterett kokt i fl’te, sider og løker, lett krydret med krydder, og molos mariniere, som er muslinger i vin, sjalottløker og fløte saus.

Dieppe har en fergehavn, som er direkte forbundet til Newhaven på Englands sørkyst.

Newhaven Guide

Newhaven er beliggende i den sørlige delen av England i East Sussex, og ligger ved munningen av elven Ouse, i dalen skapt av elven gjennom South Downs. En populær attraksjon i byen er Newhaven Fort, et av Palmerston fort, som ble bygget i 1859 på Castle Hill på anbefaling av den kongelige kommisjonen for å forsvare byens havn. Fortet er nå et museum og var på det tidspunktet det største forsvar noensinne bygget i Sussex. Beliggende tett på Newhaven, og av særlig interesse med luftfart elskere, er landsbyen Tid Mills, som er hvor en eksperimentell vannflyver base ble plassert.

Havnen i Newhaven er en mindre, men travel havn og er porten til Dieppe på den sørøstlige kysten af Frankrike. Det er et par fasiliteter i havnen, inkludert en butikk og en kafé.