Cherbourg til Poole Ferge

Cherbourg Poole fergeruten knytter Frankrike med England og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Brittany Ferries seiler opp til 10 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Condor Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 55 min.

Det er 12 Uke overfarter på Cherbourg Poole ruten mellom Frankrike og England. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Cherbourg - Poole Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 10 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris
  • Condor Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 5 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cherbourg Poole priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cherbourg Poole ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cherbourg Guide

Den franske byen og havn Cherbourg ligger på Cotentin halvøy i det nordvestlige Frankrike. Byen har en lang historie og ble invadert av vikingene i det 9. århundret, noe som var med til å utvikle byen til en havn. I Napoleons tid ble havnen befestet for å forhindre britisk flåte angrep.

Det er mange ting å se og gjøre i Cherbourg, inkludert Cite de la Mer, som er et museum dedikert til maritime historie. Museet åpnet i 2002 og er beliggende i cruise terminalen i Cherbough havn. Man kan også velge å ta en avslappende gåtur i Jardin de la Roche Fauconniere, som er en privta botanisk hage beliggende i Parc de la Fauconniere. Hagen ble etablert i 1870 og inneholder ca. 3400 arter, hvorav mange kommer fra den sørlige halvkulen.

Poole Guide

Den middelalderske byen Poole ligger i den sørlige delen av England i Dorset. Byen ligger på den engelske kanalens kyst og er full av turistattrkasjoner og aktiviteter, slik som dens berømte keramikk og Poole Park. Andre populære severdigheter i og omkring byen inkluderer Poole Harbour og sandbankene, som gir fremragende fasiliteter for seilas og vannsport. I dette området er det også noen gode restauranter og kaféer, en rekke historiske bygninger fra det 18. århundret og noen deilige hotell.

Dorset strender er noen av de beste i Storbritannia. Poole har over 5 km av strender, som er populære både bæant de lokale og turister. Den mest levende delen av byen er Poole Quay, hvor det er mange restauranter og bar.