Roscoff til Plymouth Ferge

Roscoff Plymouth fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Roscoff Plymouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Roscoff - Plymouth Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 5 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Roscoff Plymouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Roscoff Plymouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Roscoff Plymouth Ferge anmeldelser

 • "Bravo"

  Det var vår første tur på Roscoff – Plymouth fergen, da vi seilte med Armorique den 27 juni kl. 22:15. Vi ringte den foregående dagen for å spørger om vi kunne forvente noe hjelp med å boarde, siden er i enden av en 4-måned reise (med min kone og familie, vi på øya Mauritius), dvs. med to tunge kofferter, og vi er ikke helt unge mer. Vi ble forsikret om at vi ville få hjelp. Og slik ble det. Da vi møtte opp kl. 19:30, fikk vi pent å vite at anmodningen vår var blitt registeret, og at det kunne ytes hjelp. Like før boarding, kom en bil for å hente oss og vi ble satt av ved døren til fergens heis. Og den samme kvaliteten hjelp ble levert på ankomsten vår til Plymouth, tidlig den neste dagen! Min kone og jeg er så taknemlige for en slik service. Uten det, vet vi ikke hvordan vi ville ha greid turen. Servicen om bord var god. Vi fikk et riktig godt kveld måltid i den romslige restauranten med en deilig vin fra Bergerac. De tollfrie butikkene er av høy standard, ikke alltid funnet på flyplasser i disse dagene. Lugaren var behagelig med fremragende en-suite. Vi var så lei av å bli vekket kl. 5:30 den følgende morgenen (med vakker musikk) for å få å vite at turen snart ville komme til en ende. Mange takk til alle Brittany Ferries ansatte, både på land og hav.

  'Yves and Marilyn Giraud' reiste på Roscoff Plymouth ruten med Brittany Ferries på Armorique

  Les mer Les mindre
 • "god tur"

  Jeg tok nylig fergen fra Roscoff til Plymouth og tilbake igjen. Og begge ganger, syntes jeg at reisen var behagelig fra start til slutt. Lugaren var ren og frisk. Jeg kan ikke feile det. Personalet var høflig, hjelpsomme og vennlige.

  'Jayne' reiste på Roscoff Plymouth ruten med Brittany Ferries på Armorique

  Les mer Les mindre
 • "God overfart"

  Da vi var gående passasjerer, var det litt vanskelig å gå på og av med bagasjen vår. Ellers var fasilitetene om bord mye gode. De reserverte hvilestolene var ideelle, og vi slappet av under hele turen.

  'Judith' reiste på Roscoff Plymouth ruten med Brittany Ferries på Armorique

  Les mer Les mindre
 • "Vakker tur"

  Veldig godt tilbud for barn, vennlig service.

  'André' reiste på Roscoff Plymouth ruten med Brittany Ferries

  Les mer Les mindre

Roscoff Guide

Den franske byen og havn Roscoff ligger i Bretagne region i det nordvestlige Frankrike. Byen og det omkringliggende området er en god introduksjon til Bretagnes sjarme. Selve byen er blitt kjent som ”Pitite sitere caractere de Bretagne” (den lille byen med karakter) på grunn av sin vakre arkitektur. Beliggende ved sden av kysten er granitt bygninger fra det 16. århundret og sjarmerende gater med restauranter, små kunstgallerier og gavebutikker. Mange av byens spesialiteter, som omfatter fantastisk lokalt skalldyr og bretonske crêpes, kan finnes i byens restauranter.

Havnen ble innviet i 1973, og er dessverre begrenset i passasjerfasiliteter. Det er fergeforbindelser fra havnen til Rosslare og Cork i Irland, med en seiltid på ca. 17 timer og 13 timer.

Plymouth Guide

Byen Plymouth ligger i den sørvestlige delen av England i Devon, og har en lang og rik maritime historie. Det er den største byen i Devon og har en deilig beliggenhet på kysten. Byen har et stort bysentrum, det blitt renovert og har en masse butikker, bar, kaféer og restauranter, samt en rekke fremtredene moderne forsteder. Den best kjent og mest populære attraksjonen i byen er nok det fantastiske National Marine Aquarium, som har store gigantiske tanker, undersjøiske tunneler og massevis av store haier! Plymouth Gin med dens berømte destilleri som daterer tilbake over 400 år, er også en populær attraksjon. Grønne områder i byen inkluderer Central Park, som byr på en rekke sportsfasiliteter.

Det er fergeforbindelser fra Plymouth til Roscoff i Frankrike og Santander i Spania.