Roscoff til Plymouth Ferge

Roscoff Plymouth fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Roscoff Plymouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Roscoff - Plymouth Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 5 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Roscoff Plymouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Roscoff Plymouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Roscoff Guide

Den franske byen og havn Roscoff ligger i Bretagne region i det nordvestlige Frankrike. Byen og det omkringliggende området er en god introduksjon til Bretagnes sjarme. Selve byen er blitt kjent som ”Pitite sitere caractere de Bretagne” (den lille byen med karakter) på grunn av sin vakre arkitektur. Beliggende ved sden av kysten er granitt bygninger fra det 16. århundret og sjarmerende gater med restauranter, små kunstgallerier og gavebutikker. Mange av byens spesialiteter, som omfatter fantastisk lokalt skalldyr og bretonske crêpes, kan finnes i byens restauranter.

Havnen ble innviet i 1973, og er dessverre begrenset i passasjerfasiliteter. Det er fergeforbindelser fra havnen til Rosslare og Cork i Irland, med en seiltid på ca. 17 timer og 13 timer.

Plymouth Guide

Byen Plymouth ligger i den sørvestlige delen av England i Devon, og har en lang og rik maritime historie. Det er den største byen i Devon og har en deilig beliggenhet på kysten. Byen har et stort bysentrum, det blitt renovert og har en masse butikker, bar, kaféer og restauranter, samt en rekke fremtredene moderne forsteder. Den best kjent og mest populære attraksjonen i byen er nok det fantastiske National Marine Aquarium, som har store gigantiske tanker, undersjøiske tunneler og massevis av store haier! Plymouth Gin med dens berømte destilleri som daterer tilbake over 400 år, er også en populær attraksjon. Grønne områder i byen inkluderer Central Park, som byr på en rekke sportsfasiliteter.

Det er fergeforbindelser fra Plymouth til Roscoff i Frankrike og Santander i Spania.