Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Plymouth havn

 • Med bil

  Ta M5 til Exeter og deretter A38, som leder hele veien til Plymouth. Når du kommer til Plymouth, ta A374 og følg skiltene til sentrum. Når du kommer i nærheten av byen er havnen godt skiltet.

 • Med tog

  Det er regelmessig tog fra Paddington i London til Plymouht – reisetid er ca. 3½ timer. Plymouth stasjon er i nærheten av sentrum og havnen er bare 5 minutter med taxi. For mer informasjon og bestilling, se vår tog til Plymouth side.

 • Parkering

  Det er parkering ved havnen.

 • Adresse

  Millbay, Plymouth, Devon, PL1 3EW

 • Plymouth Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Plymouth før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Plymouth Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Plymouth Ferge servicer

Plymouth Guide

Plymouth Guide

Plymouth ligger i sørvest Englang innenfor det tradisjonelle amt Devon. Byen ligger ved utløpene av sjøene Plym og Tamar, og ved ved hovedet av verdens største og mest fremtredende naturhavn, Plymouth Sound. Plymouth har en rik maritime fortid og var engang en av de to viktigste kongelige militær baser i England, en faktor som gjorde havnen til et hovedmål for luftwaffe under annen verdenskrig. Etter ødeleggelsen av verftene og sentrum i blitzen i 1941 ble Plymouth gjenoppbygget under ledelse av arkitekten Patrick Abercrombie og er nå en av de siste gjenlevende marineverftene i England og den største marinebase i Vest-Europa. Viktige steder i byen inkluderer den Royale Katedral, Devonport Verft og Barbicanen, hvorfra pilegrimer gikk til den nye verden i 1620.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.