Caen
Portsmouth
Ferger til England
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Caen til Portsmouth Ferge

Caen Portsmouth fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Caen Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Caen til Portsmouth?

  Fergetiden fra Caen til Portsmouth er omtrent 6h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Caen og Portsmouth?

  Det er 1 fergeoperatører for Caen til Portsmouth, og dette er
  • Brittany Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Caen til Portsmouth?

  Bestill ferger fra Caen til Portsmouth gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Caen til Portsmouth?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Caen til Portsmouth med
  • Brittany Ferries
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Caen til Portsmouth?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Caen til Portsmouth med
  • Brittany Ferries
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Caen til Portsmouth?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Brittany Ferries
 • Hva er avstanden fra Caen til Portsmouth?

  Avstanden mellom Caen til Portsmouth er omtrent 104 nautiske mil.

Caen Portsmouth Ferge anmeldelser

 • "Vidunderlig tur"

  Selv om hjemreisen var mye blåsende, var vi forbløffet over å ha så lite turbulens på fergen.....En svært behagelig tur.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Les mer Les mindre
 • "Billett"

  Vår familieferie i Frankrike var ganske enkel fordi Brittany Ferries gjort det enkelt. Det var en ok lekerom på utreisen og fasilitetene var genrelt gode, men de ansatte i kafeen så ikke ut som de visste hva de solgte, eller hvordan de bør være overfor kundene! På returen booket vi en natt ferge med en commodore lugar, som var fantastisk. Veldig behagelig og tok godt vare på oss. Vi vil bruke igjen.

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Les mer Les mindre
 • "Caen og Portsmouth på "Mont St Michel""

  En behagelig tur, med aktiviteter og underholdning fra barn, passende infrastruktur, butikker, masse av plass til å bevege seg og til å hvile, behagelige lenestoler og masse av sitteplasser med utsikt over vannet. Badene var også passende og rene. Eneste ting, som ikke virket korrekt var wifi. Pat og familien.

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Les mer Les mindre
 • "Nød fergeturen"

  Barneområdet kunne ha vært bedre, og muligens inneholde noe for eldre barn. Det som det er nå, er bare for små barn. Lugaren vår hadde ikke rene lakener, og sengene var ikke opprette. Ellers nøt vi fergen og var tilfredse.

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Les mer Les mindre

Caen Guide

Caen ligger i den nordvestlige delen av Frankrike og er den største byen i Basse-Normandie. Havnebyen ligger ca. 15 km innenlands fra den engelske kanalen og omkring 2 timer i bil fra Paris, den franske hovedstad. Det er en rekke interessante ting å se i byen. Caen slott ble bygget av Vilhelm Erobreren i 1060, og er et besøk verdt. Slottet er en av de største middelalderske borgene i Vest-Europa, og ble gitt til den franske tronen i 1204. Vilhelm Erobreren er nok best kjent for å erobre England i 1066.

For dem som søker en mer rolig måte å fordrive tiden på, er Jardin Bontaique de Caen perfekt. Det er en hage, det inneholder mer enn 8000 plantearter.

Den lille havnen i Quistreham tjener Caen og ligger ved munningen av Caen kanal, på det punktet hvor den møter den engelske kanalen. Fergeterminalen ligger omkring 15 km fra byens senter, og det er en busservice til rådighet for gående passasjerer. Det er fergeforbindelser fra Caen til Portsmouth på Englands sørkyst.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.


Caen til Portsmouth Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Brittany Ferries 08:30 14:30 6 Timer Man, onsdag, Fri, Lør, Sol
Brittany Ferries 14:00 20:15 6 timer 15 minutter Torsdag
Brittany Ferries 16:30 22:30 6 Timer Man, Tirsdag, onsdag, Fri, Lør, Sol
Brittany Ferries 23:00 07:15 8 timer 15 minutter Torsdag
Brittany Ferries 23:30 07:15 7 timer 45 minutter Man, Tirsdag, onsdag, Fri, Lør, Sol

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.