Caen til Portsmouth Ferge

Caen Portsmouth fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Caen Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Caen - Portsmouth Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 3 Daglige Avganger 5 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Caen Portsmouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Caen Portsmouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Caen Guide

Caen ligger i den nordvestlige delen av Frankrike og er den største byen i Basse-Normandie. Havnebyen ligger ca. 15 km innenlands fra den engelske kanalen og omkring 2 timer i bil fra Paris, den franske hovedstad. Det er en rekke interessante ting å se i byen. Caen slott ble bygget av Vilhelm Erobreren i 1060, og er et besøk verdt. Slottet er en av de største middelalderske borgene i Vest-Europa, og ble gitt til den franske tronen i 1204. Vilhelm Erobreren er nok best kjent for å erobre England i 1066.

For dem som søker en mer rolig måte å fordrive tiden på, er Jardin Bontaique de Caen perfekt. Det er en hage, det inneholder mer enn 8000 plantearter.

Den lille havnen i Quistreham tjener Caen og ligger ved munningen av Caen kanal, på det punktet hvor den møter den engelske kanalen. Fergeterminalen ligger omkring 15 km fra byens senter, og det er en busservice til rådighet for gående passasjerer. Det er fergeforbindelser fra Caen til Portsmouth på Englands sørkyst.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.