St Malo til Poole Ferge

St Malo Poole fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for St Malo Poole fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

St Malo - Poole Fergeselskaper

 • Condor Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 6 t 55 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige St Malo Poole priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på St Malo Poole ruten er for en bil og 2 passasjerer.

St Malo Poole Ferge anmeldelser

 • "St Malo til Poole ferge"

  En fantastisk tur fra St Malo. Vi tok Condors raskferge med club klasse salong, og kan ærlig si at det er den beste fergen vi noensinne har opplevd. Personalet var svært hjelpsomme. Vi kan varmt anbefale denne ruten til alle potensielle reisende.

  'Anthony' reiste på St Malo Poole ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "St Malo Poole"

  Min tur fra St Malo til Poole var god.

  'Martin' reiste på St Malo Poole ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Veldig god tur som alltid"

  Ikke noe særlig å rapportere. Alt var godt. En liten ting; renhold av fergen bør være litt bedre.

  'Anonym' reiste på St Malo Poole ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Anmeldelser og bemerkninger om min tur."

  Alt i alt en behagelig tur. Eneste problem var jeg mistet veksen min. Fandt den imidlertid i et bagasje rum. Mistet litt tid på å se etter den.

  'Oswald' reiste på St Malo Poole ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre

St Malo Guide

Den franske byen og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige delen av Frankrike. Byen ble bygget på en øy av granitt og har en unik atmosfære, vidunderlige landskap og deilige strender. St. Malo er populær blant turister fra hele Europa. Byen er anerkjent som den vakreste kanal havnen i Frankrike med sine brosteinsbelagte gater, hotell, bar, restauranter og butikker. Det er gater og plasser foret med høye palé.

Havnen i St. Amlo har to nye fergeterminaler, som har gode passasjerfasiliteter, inkludert gavebutikker, kaféer og vekselkontor. Det er fergeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløyene.

Poole Guide

Den middelalderske byen Poole ligger i den sørlige delen av England i Dorset. Byen ligger på den engelske kanalens kyst og er full av turistattrkasjoner og aktiviteter, slik som dens berømte keramikk og Poole Park. Andre populære severdigheter i og omkring byen inkluderer Poole Harbour og sandbankene, som gir fremragende fasiliteter for seilas og vannsport. I dette området er det også noen gode restauranter og kaféer, en rekke historiske bygninger fra det 18. århundret og noen deilige hotell.

Dorset strender er noen av de beste i Storbritannia. Poole har over 5 km av strender, som er populære både bæant de lokale og turister. Den mest levende delen av byen er Poole Quay, hvor det er mange restauranter og bar.