St Malo
Poole
Ferger til England
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

St Malo til Poole Ferge

St Malo Poole fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for St Malo Poole fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra St Malo til Poole?

Fergetiden fra St Malo til Poole er omtrent 6h 55m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom St Malo og Poole?

Det er 1 fergeoperatører for St Malo til Poole, og dette er
  • Condor Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra St Malo til Poole?

Bestill ferger fra St Malo til Poole gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra St Malo til Poole?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen St Malo til Poole med
  • Condor Ferries

Kan du ta med bilen din på fergen fra St Malo til Poole?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra St Malo til Poole med
  • Condor Ferries

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra St Malo til Poole?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Hva er avstanden fra St Malo til Poole?

Avstanden mellom St Malo til Poole er omtrent 124 nautiske mil.

St Malo Guide

Den franske byen og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige delen av Frankrike. Byen ble bygget på en øy av granitt og har en unik atmosfære, vidunderlige landskap og deilige strender. St. Malo er populær blant turister fra hele Europa. Byen er anerkjent som den vakreste kanal havnen i Frankrike med sine brosteinsbelagte gater, hotell, bar, restauranter og butikker. Det er gater og plasser foret med høye palé.

Havnen i St. Amlo har to nye fergeterminaler, som har gode passasjerfasiliteter, inkludert gavebutikker, kaféer og vekselkontor. Det er fergeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløyene.


Poole Guide

Den middelalderske byen Poole ligger i den sørlige delen av England i Dorset. Byen ligger på den engelske kanalens kyst og er full av turistattrkasjoner og aktiviteter, slik som dens berømte keramikk og Poole Park. Andre populære severdigheter i og omkring byen inkluderer Poole Harbour og sandbankene, som gir fremragende fasiliteter for seilas og vannsport. I dette området er det også noen gode restauranter og kaféer, en rekke historiske bygninger fra det 18. århundret og noen deilige hotell.

Dorset strender er noen av de beste i Storbritannia. Poole har over 5 km av strender, som er populære både bæant de lokale og turister. Den mest levende delen av byen er Poole Quay, hvor det er mange restauranter og bar.


Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.