St Malo til Poole Ferge

St Malo Poole fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for St Malo Poole fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

St Malo - Poole Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 6 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige St Malo Poole priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på St Malo Poole ruten er for en bil og 2 passasjerer.

St Malo Guide

Den franske byen og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige delen av Frankrike. Byen ble bygget på en øy av granitt og har en unik atmosfære, vidunderlige landskap og deilige strender. St. Malo er populær blant turister fra hele Europa. Byen er anerkjent som den vakreste kanal havnen i Frankrike med sine brosteinsbelagte gater, hotell, bar, restauranter og butikker. Det er gater og plasser foret med høye palé.

Havnen i St. Amlo har to nye fergeterminaler, som har gode passasjerfasiliteter, inkludert gavebutikker, kaféer og vekselkontor. Det er fergeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløyene.

Poole Guide

Den middelalderske byen Poole ligger i den sørlige delen av England i Dorset. Byen ligger på den engelske kanalens kyst og er full av turistattrkasjoner og aktiviteter, slik som dens berømte keramikk og Poole Park. Andre populære severdigheter i og omkring byen inkluderer Poole Harbour og sandbankene, som gir fremragende fasiliteter for seilas og vannsport. I dette området er det også noen gode restauranter og kaféer, en rekke historiske bygninger fra det 18. århundret og noen deilige hotell.

Dorset strender er noen av de beste i Storbritannia. Poole har over 5 km av strender, som er populære både bæant de lokale og turister. Den mest levende delen av byen er Poole Quay, hvor det er mange restauranter og bar.