Guernsey
Portsmouth
Ferger til England
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Guernsey til Portsmouth Ferge

Guernsey Portsmouth fergeruten knytter Guernsey med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Guernsey Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Guernsey til Portsmouth Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Guernsey til England
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Guernsey til Portsmouth?

  Fergetiden fra Guernsey til Portsmouth er omtrent 11h 55m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Guernsey og Portsmouth?

  Det er 1 fergeoperatører for Guernsey til Portsmouth, og dette er
  • Condor Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Guernsey til Portsmouth?

  Bestill ferger fra Guernsey til Portsmouth gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Guernsey til Portsmouth?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Guernsey til Portsmouth med
  • Condor Ferries
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Guernsey til Portsmouth?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Guernsey til Portsmouth med
  • Condor Ferries
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Guernsey til Portsmouth?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Condor Ferries
 • Hva er avstanden fra Guernsey til Portsmouth?

  Avstanden mellom Guernsey til Portsmouth er omtrent 118 nautiske mil.

Guernsey Portsmouth Ferge anmeldelser

 • "Jersey til Portsmouth - God tur, men en skam med maten"

  Jeg tok overnat ferge fra Jersey til Portsmouth. Lesning var lett og lugaren var helt fin. Personalet var vennlige, men maten var veldig dårlig kvalitet etter min mening.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Les mer Les mindre
 • "Condor"

  Rask og effektiv ferge. Eneste problem var at det var massevis av familier med små barn, som overtok restauranten, slik at det var ingen steder for meg å spise mitt (fantastiske) måltid i fred og komfort.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Les mer Les mindre
 • "Desember tur"

  Jeg ble rykket fra min Portsmouth booking til Poole, men på tross av at den motor ikke fungerte på fergen, hadde jeg en behagelig tur, som var komfortabel og jeg nøt det, som alltid. Ingen klager overhodet; personalet var fremragende og holdt meg godt informert. Synes at det ryktet Condor har for øyeblikket, er ufortjent og hvis bare de kunne kontrollere været, ville servicen deres være fin.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Les mer Les mindre
 • "Guernsey / Portmouth"

  Jeg reiste som gående passasjer og var fornøyet med alle aspekter av turen. Jeg har mobilitet vanskeligheter, særlig på trapper, og var imponert over den tilbudte pleien og den behagelige servicen på mini bussen. Jeg vil alltid anbefale denne fergen.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Les mer Les mindre

Guernsey Guide

Guernsey er del av Kanaløyene i den engelske kanal, omkring 50 km vest av Normandie i Frankrike og 120 km sør av Weymouth i England. Øya har et mildere klima enn mye av Storbritannia og øyas beboere nyter det utendørs. Det er vakre strender og klippestier. I sommermånedene kan man nyte en ”al fresco” middag. Guernseys hovedstad, St. Peter Port, har vakre brosteinsbelagte gater og en vakker marina.

Det er mange ting å se og lage på øya. Dens spektakulære kystlinje og landskap gir mulighet for en rekke utendørs aktiviteter, slik som klatring, sykling, dykking, kajakkroing, surfing, windsurfing og seilas.

Øyas havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens sentrum. Havnen har servicer til de andre Kanaløyene, samt Frankrike og Storbritannia.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.


Guernsey til Portsmouth Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 19/02/2024 og 25.02.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Condor Ferries 04:30 16:30 12 Timer Lør, Sol
Condor Ferries 17:25 06:10 12 timer 45 minutter Lør
Condor Ferries 22:35 06:10 7 timer 35 minutter Torsdag, Fri

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.