Santander
Plymouth
Ferger til England
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Santander til Plymouth Ferge

Santander Plymouth fergeruten knytter Spania med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Santander Plymouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Santander til Plymouth Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Spania til England
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Santander til Plymouth?

Fergetiden fra Santander til Plymouth er omtrent 20h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Santander og Plymouth?

Det er 1 fergeoperatører for Santander til Plymouth, og dette er
 • Brittany Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Santander til Plymouth?

Bestill ferger fra Santander til Plymouth gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Santander til Plymouth?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Santander til Plymouth med
 • Brittany Ferries

Kan du ta med bilen din på fergen fra Santander til Plymouth?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Santander til Plymouth med
 • Brittany Ferries

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Santander til Plymouth?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Brittany Ferries

Hva er avstanden fra Santander til Plymouth?

Avstanden mellom Santander til Plymouth er omtrent 414 nautiske mil.

Santander Plymouth Ferge anmeldelser

 • "En åpenbaring"

  Jeg har tatt mange ferge turer med kjøretøy til og fra Europa, og har alltid valgt å booke seter i stedet for lugar, pga. prisen. Etter den siste reisen fra Civitavecchia til Barcelona med Grimaldi, sverget jeg at jeg bare ville reise med en lugar til å sove i. Denne beslutningen har endret opplevelsen min, og sikret at jeg kommer til reisemålet mitt avslappet og uthvilt. Hvis vu bare kunne overbevise fergeselskaper om at de skal kreve en rimelig pris for en lugar. De tror vist at det de tilbyr er første klasse, basert på prisen! Pont Aven er en deilig båt og besetningen er alltid vennlige. Jeg tror at Plymouth eller Portsmouth til Saint Malo er en av mine foretrukne ruter.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Returreise til England fra Santander"

  Alt godt, men vil prøve å booke en lugar med vindu neste gang, restauranten er god verdi for pengene og god mat. Alt i alt, en god tur.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Brittany Ferries er best"

  Min kone og jeg har krysset kanalen et par ganger årlig i de siste 50 årene. Vi har prøvd alle muligheter, og er overbevist om at intet annet selskap er bedre end Brittany Ferries for komfort, mat og vennlighet. Selvfølgelig er det dyrere pga. den lengre seiltiden og kvaliteten, men det er det verdt.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Pont Avon"

  Fremragende, ren, god mat og drikke til rimelig pris.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Les mer Les mindre

Santander Guide

Den spanske byen og havn Santander er hovedstaden i den selvstyrende og historiske regionen Cantabrien på den nordlige kysten av Spania og ligger øst for Gijon og vest ofr Bilbao. Populære attraksjoner i byen inkluderer katedralen, Cripta del Cristo (det nederste tempelet) som ble bygget i det 12. århundret.

Santanders havn transporterer omkring 150.000 passasjerer hvert år til havnene Plymouth og Portsmouth i England. Seiltiden er ca. 24 timer til Portsmouth og ca. 20 timer til Plymouth. Havnen har gode vei- og togforbindelser til Portugal og andre deler av Spania. Passasjerfasiliteter i havnen inkluderer banker, butikker, en restaurant og turistinformasjon.


Plymouth Guide

Byen Plymouth ligger i den sørvestlige delen av England i Devon, og har en lang og rik maritime historie. Det er den største byen i Devon og har en deilig beliggenhet på kysten. Byen har et stort bysentrum, det blitt renovert og har en masse butikker, bar, kaféer og restauranter, samt en rekke fremtredene moderne forsteder. Den best kjent og mest populære attraksjonen i byen er nok det fantastiske National Marine Aquarium, som har store gigantiske tanker, undersjøiske tunneler og massevis av store haier! Plymouth Gin med dens berømte destilleri som daterer tilbake over 400 år, er også en populær attraksjon. Grønne områder i byen inkluderer Central Park, som byr på en rekke sportsfasiliteter.

Det er fergeforbindelser fra Plymouth til Roscoff i Frankrike og Santander i Spania.


Santander til Plymouth Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 08/07/2024 og 14.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Brittany Ferries 16:00 12:00 20 Timer Fri

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.