Santander til Plymouth Ferge

Santander Plymouth fergeruten knytter Spania med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Santander Plymouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Santander - Plymouth Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 20 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santander Plymouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santander Plymouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Santander Guide

Den spanske byen og havn Santander er hovedstaden i den selvstyrende og historiske regionen Cantabrien på den nordlige kysten av Spania og ligger øst for Gijon og vest ofr Bilbao. Populære attraksjoner i byen inkluderer katedralen, Cripta del Cristo (det nederste tempelet) som ble bygget i det 12. århundret.

Santanders havn transporterer omkring 150.000 passasjerer hvert år til havnene Plymouth og Portsmouth i England. Seiltiden er ca. 24 timer til Portsmouth og ca. 20 timer til Plymouth. Havnen har gode vei- og togforbindelser til Portugal og andre deler av Spania. Passasjerfasiliteter i havnen inkluderer banker, butikker, en restaurant og turistinformasjon.

Plymouth Guide

Byen Plymouth ligger i den sørvestlige delen av England i Devon, og har en lang og rik maritime historie. Det er den største byen i Devon og har en deilig beliggenhet på kysten. Byen har et stort bysentrum, det blitt renovert og har en masse butikker, bar, kaféer og restauranter, samt en rekke fremtredene moderne forsteder. Den best kjent og mest populære attraksjonen i byen er nok det fantastiske National Marine Aquarium, som har store gigantiske tanker, undersjøiske tunneler og massevis av store haier! Plymouth Gin med dens berømte destilleri som daterer tilbake over 400 år, er også en populær attraksjon. Grønne områder i byen inkluderer Central Park, som byr på en rekke sportsfasiliteter.

Det er fergeforbindelser fra Plymouth til Roscoff i Frankrike og Santander i Spania.