Santander til Portsmouth Ferge

Santander Portsmouth fergeruten knytter Spania med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 28 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Santander Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Santander - Portsmouth Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 2 Ukentlige Avganger 28 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Santander Portsmouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santander Portsmouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Santander Portsmouth Ferge anmeldelser

 • "uprofesjonell bartender og utilfredsstillende klage"

  Skipet var fint og reisen rolig. Lugar var behagelig, litt liten til to personer. Det var tegn på mugg i dusjen. Min største klage handler om den vegetariske maten, som virker som en ettertanke, og den svært dårlige behandlingen fra en bestemt bartender. Det var svært vanskelig å finne noe å spise, som var av samme kvalitet som kjøtt og fiske rettene. Vi spiste pizza, som var gode, men vi hadde håpet på noe litt mer nærerende, men de var enten løpet tør for salat eller det var ingen andre muligheter. Frokost var vakkert nalagt, men det var kornflagget, melk eller wienerbrød. Vi var nødt til å vente på et bord, selv om det var flere tomme i restauranten, og det var få medarbeidere. Vi måtte også vente da vi ville betale, fordi det ikke var noen medarbeider tilgjengelig, og det kom først etter en kø var dannet. Jeg var så rystet over en bestemt bartender at jeg innga en klage. Manageren i restauranten kom og unnskylte på vegne hans, mens jeg fylte ut klagen, men la hovedvekt på den gode karakteren av denne bartenderen i stedet for klagen min. Bartender kom etterfølgende for at unnskyld. Jeg er aldri på noe tidspunkt blitt tilbudt noen kompensasjon for dette. Jeg forklarte at jeg hadde forsøkt at bestille en cocktail fra ham, da han så bestemte, å avbryte anmodningen min ved å snakke på fransk til en av kollgene hans som var dukket opp ved siden av meg. Han unnskylte seg ikke. Dette var midt i samtalen vår, og jeg gikk etter å ha fortalt ham hvor uhøflig han var. Ingen for å unnskylde, inntil jeg satte meg ned for å inngi klagen min skiftlig en stund etter. Jeg reiste 27. august og venter fremdeles på svar på klagen min fra Brittany Ferries. Jeg ble sikret av et medlem av personalet i informasjonen at noen ville kontakte meg, og jeg ga dem e-posten min i håp om at dette ville skje raskt.

  'Jeanette' reiste på Santander Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre
 • "Pont Avon"

  Fremragende, ren, god mat og drikke til rimelig pris.

  'Derek' reiste på Santander Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "En riktig god tur"

  Jeg nøt min tid om bord. Jeg hadde en standard lugar og den var svært behagelig. Fasilitetene om bord var fine og underholdningen var god. Jeg ville ønske at wi fi adgangen var bedre, men bortsett fra det, var alt ok.

  'Anonym' reiste på Santander Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre
 • "Santander til Portsmouth"

  Fantastisk tur, god lugar, god mat, rimelig priser. Underholningen var god. Ville bruke igjen.

  'David' reiste på Santander Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre

Santander Guide

Den spanske byen og havn Santander er hovedstaden i den selvstyrende og historiske regionen Cantabrien på den nordlige kysten av Spania og ligger øst for Gijon og vest ofr Bilbao. Populære attraksjoner i byen inkluderer katedralen, Cripta del Cristo (det nederste tempelet) som ble bygget i det 12. århundret.

Santanders havn transporterer omkring 150.000 passasjerer hvert år til havnene Plymouth og Portsmouth i England. Seiltiden er ca. 24 timer til Portsmouth og ca. 20 timer til Plymouth. Havnen har gode vei- og togforbindelser til Portugal og andre deler av Spania. Passasjerfasiliteter i havnen inkluderer banker, butikker, en restaurant og turistinformasjon.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.