Bilbao til Portsmouth Ferge

Bilbao Portsmouth fergeruten knytter Spania med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 29 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Bilbao Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bilbao - Portsmouth Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 29 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bilbao Portsmouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bilbao Portsmouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bilbao Guide

Den spanske byen Bilbao ligger i den nordlige sentrale delen av Spania, omkring 14 km sør for Biscayabukten, hvor munningen av Bibao er dannet. Byen er hovedstaden i provinsen Vizcaya og er det kommersielle og kulturelle hovedsenter i det nordlige Spania. Ett av de største drivekreftene bak byens omdømme er Guggenheim Museum. Byens beliggenhet gjør den til den perfekte havnen for adgang til den nordlige delen av den iberiske halvøy og det sørvestlige Frankrike.

Byens havn ligger i Bilbao Abra-bukten. Det er en fergeforbindelse mellom Bilbao og Portsmouth med Brittany Ferries.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.