Bilbao til Portsmouth Ferge

Bilbao Portsmouth fergeruten knytter Spania med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 28 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Bilbao Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bilbao - Portsmouth Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 2 Ukentlige Avganger 28 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Bilbao Portsmouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bilbao Portsmouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bilbao Portsmouth Ferge anmeldelser

 • "Bilbao - Portsmouth 28/01/2014"

  Det er svært at udtrykke hvor imponeret vi var med skibet, dets lyse indretning, renlighed, behagelige kabiner, men mest af alt, kundeservicen vi modtog fra personalet om bord. Kvaliteten, servicen og præsentationen i restauranten (morgenmad og middag) overgik mange top-restauranter i London. Alt god værdi for pengene.

  'Roderick Boxall' reiste på Bilbao Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre
 • "Bilbao-Portsmouth"

  Skipet, personalet og fasilitetene var akkurat som jeg hadde forventet, det var min annen tur og begge gikk godt. Det er en god måte å reise, selv om litt dyrt. Jeg ville bruke igjen.

  'Alan ' reiste på Bilbao Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre
 • "9 september"

  Deilig rent og vennligt skip, behagelig rom og service. Eneste virkelige kommentar er at det var vanskelig å få adgang til internett. Svært godt at det var gratis, men irriterende ikke å kunne få en ordentlig forbindelse.

  'Stephen' reiste på Bilbao Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre
 • "Glatt når vått"

  Reisen og fergen var ok. Men det kan være risikabelt å ta turen med motorsykkel. Motorsykler er på dekk 1. Man skal ta rampen inn og ut av det dekket. Under avlesningen, heller vannet inn og gjør rampen (og generelt gulvet på dekk 1) svært glatt.

  'Erik' reiste på Bilbao Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre

Bilbao Guide

Den spanske byen Bilbao ligger i den nordlige sentrale delen av Spania, omkring 14 km sør for Biscayabukten, hvor munningen av Bibao er dannet. Byen er hovedstaden i provinsen Vizcaya og er det kommersielle og kulturelle hovedsenter i det nordlige Spania. Ett av de største drivekreftene bak byens omdømme er Guggenheim Museum. Byens beliggenhet gjør den til den perfekte havnen for adgang til den nordlige delen av den iberiske halvøy og det sørvestlige Frankrike.

Byens havn ligger i Bilbao Abra-bukten. Det er en fergeforbindelse mellom Bilbao og Portsmouth med Brittany Ferries.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.